Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Láttatok vagy hallottatok...

Láttatok vagy hallottatok csodagenetikáról?

Figyelt kérdés

Üdv !

Láttatok vagy hallottatok csodagenetikáról, mit értek ez alatt ?

1. Bármi sz.art zabált 1g-ot nem hízott, semmi zsírosodásnak nem volt nyoma

2. Hülyén/Szarul edzett és izmosodott rendesen, rángatta a súlyokat meg hasonló dolgok.

Ilyensmire gondolok, válaszként, egy annyit, hogy mit tudtok róla, nem csak, hogy igen láttam, és a környezetedben van ez a személy-e ? Nem kell megnevezni csak röviden valamit róla.

2013. dec. 21. 11:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék róla képet kitenni és csak a keresztnevét ismerem, így nem is tudnék.
2013. dec. 21. 13:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Volt nálunk 1-2 roma aki elég brutál volt étrend nélkül, de keményen edzettek nagyon. Egyik abbahagyta, másik elkezdett koxolni és aztán hagyta abba.
2013. dec. 21. 16:55
 23/26 anonim ***** válasza:

a 7es válaszíró ellopta a válaszom...

a 24 %os emberke....

most olvastam ezt a választ én írtam egyszer egy kérdéshez, még régebben, mikor vmi genetikáról kérdeztek ott is, és ez meg lenyúlja....

figyeljé, pubi!

ennek amúgy mi értelme volt, áruld már el?

azt sem tudo kiről írtam, és itt villogsz a válaszommal?

2013. dec. 21. 17:15
 24/26 anonim ***** válasza:

tudo

tudod

2013. dec. 21. 17:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha szteroidozol nincs étrended és edzéstervet akkor is jo formád lessz.
2013. dec. 21. 18:39
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nincs így. A termünkben sokan koxolnak és a felénél én is jobban nézek ki, pedig naturál vagyok. És ha azzal jönnél, hogy ez csak a mi termünkben van, akkor mondom, hogy én rengeteg teremben edzettem már, szóval nem elég a kox, kell genetika is.
2013. dec. 21. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!