Mi volt a legnagyobb baromság amit a táplálékkiegészítőkről hallottatok?
A kedvencem az volt, amikor aszondta a hülye, hogy a protein szót csak a modern amerikai gyártók találták ki marketingfogásként :D (A valóságban Berzelius svéd vegyész 1838ban, görög eredetű, jelentése elsődleges fontosságú)
Volt egy másik, valami webbeteges oldalon egy kommentelő, hogy "minden vízvisszatartó anyag szteroid, tehát a kreatin szteroid és kész!!!!!!"
A harmadik meg olyat szólt (valami amcsi "tudóst" idézve), hogy minden olyan anyag, amit a normál étkezésen felül viszünk be az igazságtalan, és doppingnak számít.
De bírom még a szintetikus, mesterséges jelzőket is, károsítja a vesédet, májadat, szívedet (minden szerv sorra kerül), elmaradhatatlan, hogy csak felfújnak, a "szer" megnevezés majdnem minden kombinációja előkerült már (a legújabb a proteinnövelő szer), és ugye minden szernek vannak mellékhatásai, de volt már aki olyan fehérjét akart, ami karra megy. Kimeríthetetlen a tár, köszönhetően a hülyéknek, de mégis szívesen élnék ezek nélkül.
Én például ma hallottam az oktatómtól, ahogy mondta az egyik osztálytársamnak: A fehérje az csak felfúj.
Utána mondtam neki, hogy a fehérje biztos nem fog felfújni, akkor ne egyen húst, se semmi tejterméket, mert a fehérje fel fogja fújni.
Annál cikisebb nincs, mint amikor nem egy tudatlan, hozzá nem értő ötletel, hanem pont fordítva:
Mutans Whey reklám
"A keverék feloldása után az eredmény azonnal észlelhető."
Én ma is hallottam, de ez nem táplálékkiegészítős.
Ma az osztálytársam mondta matek órán nekem: Hallod, ha én mennek edzeni, hamar izmos lennék, mert ezt a zsírt és hájt átalakítanám izommá.
Mondtam neki, próbálkozhat nyugodtan, de zsírból soha nem lesz izom. Erre ő ott el kezdett csodálkozni..
3# válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!