Hallottatok vagy láttatok érdekes fejlődéseket?
Üdv !
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy láttatok-e érdekes fejlődéseket, vagyis Hard Core munkával elért eredményeket a környezetedben ?
PL : Szegény srác, összetákolt dolgokból gépeket épített és keményen edzett velük, odafigyelt az étkezésre amennyire tudott és kemény eredményt elért, amit más teremben nem ért el ennyi idő alatt !
Vagy egy nagyon lepusztult helyen edzett és kemény eredményt elért ?
van ilyen ismerősom igen
mindegyik igaz rá amit fent írtál
Nekem egyik ismerősöm ment fel 3 év alatt 70kg-ról 87-re ! Nem a legszálkásabb, mint a versenyzők de a kockák halványan látszanak. Őt a motiváció vezette, mindig azt mondta, míg a gazdag gyerekek nyomják a drága termekben és huzzák az időt, ki sem használják az adott lehetőségeket, még azért is keményebben fog edzeni szar dolgokkal, hogy megmutassa így is lehet aki akar és mindent belead.
Az ilyen emberek megérdemlik a tiszteletet, bárki aki ilyen szinten elért még +5 kg izmot is felhúzott magára, a kemény munka.
én 6év alatt mentem fel 49kilóról 105re,jött fel zsír is de az lkatomból kifolyólag nem sok,annyira vagyok zsíros most hogy halványan látszanak az erek a bicepszemen
szóval én magamat ilyennek gondolom,és aztán én se vagyok gazdag gyerek mindenért nkem kellet megküzdenem,volt hogy semmi lovém nem volt és edzés után tojásokat tonhalat loptam:D
felénk volt egy csávó, csak kolbásszal, sonkával, pacallal kajált, meg fehér kenyeret nyomta, 5 év edzés után 120-130 kiló volt, és kb 55 cm volt a karja, mellé majdnem 190 cm volt.
olyan mint egy king kong, brutális volt, már nem csinálja, 5-6 éve, de most is ugyanúgy néz ki, durva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!