Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Láttatok vagy hallottatok...

Láttatok vagy hallottatok csodagenetikáról?

Figyelt kérdés

Üdv !

Láttatok vagy hallottatok csodagenetikáról, mit értek ez alatt ?

1. Bármi sz.art zabált 1g-ot nem hízott, semmi zsírosodásnak nem volt nyoma

2. Hülyén/Szarul edzett és izmosodott rendesen, rángatta a súlyokat meg hasonló dolgok.

Ilyensmire gondolok, válaszként, egy annyit, hogy mit tudtok róla, nem csak, hogy igen láttam, és a környezetedben van ez a személy-e ? Nem kell megnevezni csak röviden valamit róla.

2013. dec. 21. 11:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
A mi termünkben a pultos srác az pont ilyen. Egész nap péksütit, pizzát kajál, utána egyből edz, nem vár semmit. Óriási súlyokat rángat szabálytalanul. De olyan fizikuma van, hogy bármikor mehetne versenyre, csak egy kis barnító kellene rá. Semmi zsír rajta, kb 47-48-as kar, 150-el szériázik fekve, brutál fizikum. Előtte tornász volt a srác. Nem hinném el, hogy van ilyen, ha nem látnám.
2013. dec. 21. 11:12
 2/26 anonim ***** válasza:
Montez az a srác biztos natural?
2013. dec. 21. 11:14
 3/26 anonim ***** válasza:
Nem naturál, ezt nem is írtam, de sokan koxolnak és a nyomába sem érnek, még ha be is tartják a kaját akkor sem.
2013. dec. 21. 11:16
 4/26 anonim ***** válasza:

értem:D hát igaz de azért Lénárd Lajos 70 kg és 45 cm biceps:D mondjuk ott van genetika:D

Hány kiló am a csávó?:D

2013. dec. 21. 11:18
 5/26 anonim ***** válasza:
Nem magas a srác, kb 175 lehet, de így is kb 85 kg és brutál szálka. De ez csak tipp, majd megkérdezem hány kg. A csípője nagyon keskeny, így jó arányai vannak, kb Molnár Peti forma kicsit kisebb kivitelben. Egyébként Lajosnak nincs 45-ös karja szálkásan, rengetegszer láttam versenyen élőben és jó ha 40-es volt. Akiről én beszélek annak pedig atomszálkásan van 47-48-as karja. Az a nem mindegy!
2013. dec. 21. 11:22
 6/26 anonim ***** válasza:
bakker:D Jó már nekik hogy ilyen genetikával áldotta meg a sors....:D
2013. dec. 21. 11:23
 7/26 anonim ***** válasza:

felénk volt egy csávó, csak kolbásszal, sonkával, pacallal kajált, meg fehér kenyeret nyomta, 5 év edzés után 120-130 kiló volt, és kb 55 cm volt a karja, mellé majdnem 190 cm volt.

olyan mint egy king kong, brutális volt, már nem csinálja, 5-6 éve, de most is ugyanúgy néz ki, durva:)

2013. dec. 21. 11:25
 8/26 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem extrém ektomorf ,így bármit megehet, a koxal pedig nő mint a gomba. Húst még sosem láttam enni, csak péksütit, pizzát.:)
2013. dec. 21. 11:25
 9/26 A kérdező kommentje:
érdekes dolgok ezek :)
2013. dec. 21. 11:36
 10/26 anonim ***** válasza:
Én az első fajta vagyok xD
2013. dec. 21. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!