Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Láttatok vagy hallottatok...

Láttatok vagy hallottatok csodagenetikáról?

Figyelt kérdés

Üdv !

Láttatok vagy hallottatok csodagenetikáról, mit értek ez alatt ?

1. Bármi sz.art zabált 1g-ot nem hízott, semmi zsírosodásnak nem volt nyoma

2. Hülyén/Szarul edzett és izmosodott rendesen, rángatta a súlyokat meg hasonló dolgok.

Ilyensmire gondolok, válaszként, egy annyit, hogy mit tudtok róla, nem csak, hogy igen láttam, és a környezetedben van ez a személy-e ? Nem kell megnevezni csak röviden valamit róla.

2013. dec. 21. 11:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

mi lenne ha lenne is étrendje?:D

lehet az meg káros lenne nekixd

2013. dec. 21. 11:44
 12/26 anonim ***** válasza:
Lehet;)
2013. dec. 21. 11:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Igen van a haverom egész nap péksüteményt zabál nincs edzésterve minden nap karozik és olyan formálya van hogy simán indulhatna versenyre.

És natural.

2013. dec. 21. 12:07
 14/26 clint ***** válasza:

A montez írására reagálnék:

nem értem, miért kérditek azt, hogy naturál e?? A koksz sem egy csodaszer amitől lee priest forma leszel... Az, hogy valaki szálkás marad pocsék étkezéssel az kox ide vagy oda, egy király genetika...

Én is láttam már sokat.

Volt aki naturálban nézett ki ugy mint én most bár igaz nem szálkás forma volt de 50es kar, nagy mell és kis has volt nála amolyan puffadt formában... Ez egyenesen tökéletes genetika, mert csontra leszálkásodva is sztem lenne egy 46-47-es bicepsze és 120as melle.

De láttam a halszálkás naturál formát is fulleres 43-45ös bicepszel, tápkieg nélkül... De aránylag jól kajált...

Vagy van most egy kissrác akinek segitgetek edzeni, fél év alatt igen komolyan kikupálódott a tápkiegje csak egy olcsó szójás fehérje (erre volt pénze), vitaminokat nem akar szedni, mert gyümölcsöt termesztenek és abból fedezi elvileg..

Vannak sokan...

2013. dec. 21. 12:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, étrendet soha nem tartott, a csodafegyvere a napi 2 liter tej (nem vicc), napi 1-2 sör bemegy, hétvégén pedig buli, 1-2 este, hogy alakul neki. Az edzése nem rossz, az igaz, egész évben jó a forma (a kockás has nála alap, de nem azért mert enne érte).
2013. dec. 21. 12:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Ez lemarad: nem koxol, 100% mert a faterjának régen baja lett tőle, és fél.
2013. dec. 21. 12:20
 17/26 anonim ***** válasza:

Iskolatársam,18 èves.

Tavaly ilyenkor még átlagos,szálkás volt,mára 40valahányas karjai vannak,a válla meg a mellkasa majdnem olyan széles mint nálunk a teremedzőe..18 éveshez képest valami hihetetlenül durván néz ki és ezt alig egy év alatt.

2013. dec. 21. 12:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyet.Az étrenden csak röhög,tésztát eszik leginkább,meg péksütit.Nem a hatalmas izomtömege a döbbenet kb 180/85,hanem a tökéletes arányai és az,hogy nincsen rajta zsír,mindenhol eres,és mellette erős,mint a bivaly.Nagyon vékony a dereka-csípője hozzá széles vállak és teljesen szimmetrikus a két oldal.Az edzése teljesen rendszertelen és logikátlan.Ha hasonlítani kellene valakihez az alkatát és az arányait és még nagyobb lenne,plusz bekoxolna akkor egy Greg Plitt hasonmás simán hozható lenne neki.
2013. dec. 21. 12:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Szóval van pár ilyen gyerek, belőlük lehet jó versenyző.
2013. dec. 21. 12:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Tudtok a felsoroltakról 1-2-ről képet linkelni.Közösségi oldal is jó vagy valami:D
2013. dec. 21. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!