Miért nem fogyok?
Heti 3 súlyzós okés. Nem kardio kell, hanem aerob edzés. Az a különbség,hogy nem megy a pulzusod 130 fölé. Ez menjen heti minimum 3-4-szer, de mehet minden nap is. Súlyzós utánra is teheted, vagy messzebb attól. Az aerob edzés legyen kb 50-60 perces.
Zsír 0,5 g x ttkg kell, azaz neked kb 30g naponta. Csak kalória mínuszban tudsz fogyni. Pár alma azért belefér.;)
ezt hogy érted hogy csökkenteni kell az inzulint? úgy van, hogy reggel kell 20g délben 40g este 15g . reggel delben este hatkor kell szúrnom magam.
ő akkor az úgy jó ha súlyzós edzés heti 3, és mindig utána csinálok egy aerob edzés, illetve hétvégén is egyet és akkor 60 perceset ?!
Nézd meg hogy mennyi ch van ezekben a gyümölcsökben és úgy számold, hogy a napi mennyiséget ne lépd túl.
Azt amúgy nem írtad, hogy az edzés után is 60 perc aerob megy, hanem azt írtad csak hogy a hétvégén megy 60 perc. Nézd meg még egyszer) 60 perc. Ebből következtettem, hogy máskor kevesebbet akarsz.:)
Hát azt én nem tudom, hogy te mire gondolsz, ne haragudj.:)
L-karnitin az mehetne edzés előtt 30 perccel. Aerob előtt főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!