Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem, hogy kb 2honapja járok (lány vagyok) edzőterembe, ezelőtt csak futás volt,taposó gép ilyen felülések stb otthon, most meg mindenhogy utána jártam, 64kg voltam, és amikor csak a kardiot csináltam, futógépet, meg annyit mellé hogy ilyen lábtolót akkor sikerült fogynom 61re, de amióta betartom a rendes étrendet és van edzés tervem csak hízok, tehat 61 voltam már újra 63fél körül járok, cukorbeteg vagyok. naponta 4x étkezek, a reggelim tojás, piritós(barna kenyer) ebed törekszem a rizs csirkehúsra , illetve valamilyen leves, akkor edzés után egy kis fehérjés kaja, valami tojás vagy gyümölcsök, 6kor egy szénhidrátos , prizs stb. lefekvés előtt 1-2órával meg 10dkg zsirszegény túró. hetente 3x járok edzeni, hétfő kedd illetve csütörtökön, hétfőn van egy comb,fenék,vádli, kedd : mell,váll,tricepsz,has, csütörtök pedig hát,bicepsz vádli, edzést 20perc kardioval kezdem és zárom. most januártól megszeretném próbálni az L-carnitint ez sciteces folyadék, amiből edzés előtt 12,5 ml kell. de amióta edzek csak jobban hízok . mitcsinálhatok rosszul ???? semmi édességet nem eszek, kávét is édesítővel, csak vizet iszok, sok gyümölcsöt eszek, rengeteg zöldséget, mega daily one-t is szedek, multivitaminként. mi lehet a baj ???

2013. dec. 20. 21:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Heti 3 súlyzós okés. Nem kardio kell, hanem aerob edzés. Az a különbség,hogy nem megy a pulzusod 130 fölé. Ez menjen heti minimum 3-4-szer, de mehet minden nap is. Súlyzós utánra is teheted, vagy messzebb attól. Az aerob edzés legyen kb 50-60 perces.

Zsír 0,5 g x ttkg kell, azaz neked kb 30g naponta. Csak kalória mínuszban tudsz fogyni. Pár alma azért belefér.;)

2013. dec. 21. 12:25
 22/30 A kérdező kommentje:

ezt hogy érted hogy csökkenteni kell az inzulint? úgy van, hogy reggel kell 20g délben 40g este 15g . reggel delben este hatkor kell szúrnom magam.

ő akkor az úgy jó ha súlyzós edzés heti 3, és mindig utána csinálok egy aerob edzés, illetve hétvégén is egyet és akkor 60 perceset ?!

2013. dec. 21. 12:30
 23/30 anonim ***** válasza:
Jó lesz, de aerob edzésből nem elég a 20 perc. Vagy akkor az a 20 perc legyen intervallum kardio.
2013. dec. 21. 12:42
 24/30 anonim ***** válasza:
Gondolom az (okos) orvosok megmondták hogy reggel a zsemlédhez adni kell x egység inzulint a déli kajádhoz meg y egységet. Ezzel nincs is gond, csak szólok hogy figyelj oda, mert a súlyzós edzés és aerob miatt a szervezeted inzulin nélkül is feltud majd venni némi CH-t, így kevesebb inzulinra lesz ilyenkor szükség! De mint mondtam ezt neked kell kitapasztalni, egy a lényeg, gyakran mérd a vércukorszinted főleg mikor edzel is!
2013. dec. 21. 12:43
 25/30 A kérdező kommentje:
60perc aerobot írtam :) akkor megpróbálom így:) amugy ettem ma salatat reggel ilyen tejfolos ecetes citromleves salata paradicsommal uborkaval kukoricaval kaposztaval egy piritost meg fott tojast. ebedre magvas kiflit ettem vacsira majd eszek rozskiflit. illetve a citrom és graipfruit mehet ? vagy az abba is van gyümölcscukor?
2013. dec. 21. 12:50
 26/30 anonim ***** válasza:

Nézd meg hogy mennyi ch van ezekben a gyümölcsökben és úgy számold, hogy a napi mennyiséget ne lépd túl.

Azt amúgy nem írtad, hogy az edzés után is 60 perc aerob megy, hanem azt írtad csak hogy a hétvégén megy 60 perc. Nézd meg még egyszer) 60 perc. Ebből következtettem, hogy máskor kevesebbet akarsz.:)

2013. dec. 21. 12:57
 27/30 A kérdező kommentje:
ja bocsánat, félreérthetően írtam:) de 60 percesre gondoltam akkor is, és akkor ezt az L-carnitint felesleges lenne használnom ?
2013. dec. 21. 13:04
 28/30 anonim ***** válasza:

Hát azt én nem tudom, hogy te mire gondolsz, ne haragudj.:)

L-karnitin az mehetne edzés előtt 30 perccel. Aerob előtt főleg.

2013. dec. 21. 13:15
 29/30 A kérdező kommentje:
illetve súlyzós edzéseket úgycsinálom, hogy 4sorozat 18-20 ismétlés köztes súllyal, azaz nem is a legkevesebb de nem is a legtöbbel , hanem közte(igaz valamiből csak a ruddal bírom :S) ez így jó ?
2013. dec. 21. 13:15
 30/30 A kérdező kommentje:
mit nem értettél?
2013. dec. 21. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!