Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem, hogy kb 2honapja járok (lány vagyok) edzőterembe, ezelőtt csak futás volt,taposó gép ilyen felülések stb otthon, most meg mindenhogy utána jártam, 64kg voltam, és amikor csak a kardiot csináltam, futógépet, meg annyit mellé hogy ilyen lábtolót akkor sikerült fogynom 61re, de amióta betartom a rendes étrendet és van edzés tervem csak hízok, tehat 61 voltam már újra 63fél körül járok, cukorbeteg vagyok. naponta 4x étkezek, a reggelim tojás, piritós(barna kenyer) ebed törekszem a rizs csirkehúsra , illetve valamilyen leves, akkor edzés után egy kis fehérjés kaja, valami tojás vagy gyümölcsök, 6kor egy szénhidrátos , prizs stb. lefekvés előtt 1-2órával meg 10dkg zsirszegény túró. hetente 3x járok edzeni, hétfő kedd illetve csütörtökön, hétfőn van egy comb,fenék,vádli, kedd : mell,váll,tricepsz,has, csütörtök pedig hát,bicepsz vádli, edzést 20perc kardioval kezdem és zárom. most januártól megszeretném próbálni az L-carnitint ez sciteces folyadék, amiből edzés előtt 12,5 ml kell. de amióta edzek csak jobban hízok . mitcsinálhatok rosszul ???? semmi édességet nem eszek, kávét is édesítővel, csak vizet iszok, sok gyümölcsöt eszek, rengeteg zöldséget, mega daily one-t is szedek, multivitaminként. mi lehet a baj ???

2013. dec. 20. 21:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
ezen is gondolkoztam nem tudom, mérlegen több, tükörbe én többnek latom magam, barátom szerint nem híztam. sulyzos edzéseket sose csináltam még
2013. dec. 20. 22:42
 12/30 anonim ***** válasza:
Sok szénhidrát azért nem fogysz. Gyümölcs diétában?? Ne viccelj már. Pont nem kell a gyümölcscukor és a sok rizs sem. ÉS kardióval kezded az edzést? Öreg hiba. Aranyszabály, hogy a súlyzós után kell kardiózni. számold ki, hogy napi 2g x ttkg legyen a fehérje és 1-2g x ttkg a ch. Ha nem lesz heti 0,5 kg fogyás ,a kkor csökkented a ch-t. Le lehet menni vele 1g x ttkg alá is. Sok gyümölccsel ne várd, hogy fogyni fogsz.
2013. dec. 21. 07:21
 13/30 A kérdező kommentje:

értem:) de a rizs azért ment mert a bodybuilderen néztem az étrendet és az alapján próbáltam összeállítani.

[link]

erről lenne szó, innen néztem a túrót, napi 140ch-t is ír. szóval nem tudom már. :/

2013. dec. 21. 09:53
 14/30 anonim ***** válasza:

Neked indulásnak kell kb 120g ch és innen csökkentsd majd. Mehet annyi rizs és zöldség, hogy ne legyen több a napi ch-d 120 grammnál. De ebbe számolj bele mindent: tk kenyeret, rizst, zabpelyhet, zöldséget, stb.

A túróval nekem nincs bajom az mehet este.

2013. dec. 21. 10:02
 15/30 anonim ***** válasza:
túró helyet esetleg cottage cheese, abból is a sovány? Szerintem finomabb is..
2013. dec. 21. 10:14
 16/30 anonim ***** válasza:
Ezt most kérdezed vagy állítod? Mert kérdőjelet tettél a végére.:)
2013. dec. 21. 10:17
 17/30 anonim ***** válasza:
kérdem is meg mondom is :D mert hogy fent említette valaki hogy a túró hízlal, és gondoltam ez lehet egy lehetséges alternatíva, persze ha nem, akkor javítsatok ki!
2013. dec. 21. 10:19
 18/30 anonim ***** válasza:

Szerintem aki írta, hogy nem jó a túró ő táplálkozásharcműves :), és ő a paleos táplálkozásban hisz. Így neki ellenség minden tejes, túrós dolog.

Szerintem nincs gond a túróval, de mehet cottage cheese is. Mindkettő alacsony zsírtartalmú és kazeint tartalmaz. Nem ezen fog múlni a dolog, hanem a napi össz tápanyagbevitelen.

2013. dec. 21. 10:23
 19/30 A kérdező kommentje:
értem:) szóval az edzés maradjon heti 3 súlyzós és a végén egy 20perces kardio, étrend 100 felé ne nagyon menjen a ch, a fehérje 120 körül, zsír meg gondolom olyan 5-60 g. túró helyett cottage cheese. gyümölcsöket semmmiféleképp. ha ezeket így csinálom akkor már jó lenne? vagy van még esetleg valami ?!
2013. dec. 21. 12:08
 20/30 anonim ***** válasza:
Az étrend és edzés részét majd reméljük Montez véleményezni, én annyira nem értek ehhez, csak annyit fűznék hozzá hogy ha magadnak adagolod az inzulint akkor a CH csökkentéssel ne feled az inzulin mennyiséget is csökkenteni, illetve edzés elött után akár közben is mérni a vércukorszintet, mert súlyzós edzés után/közben jóval kevesebb inzulin kell. De ezt neked kell kitapasztalni, csak figyelj oda, nehogy vészesen lezuhajon!
2013. dec. 21. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!