Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet az hogy az utobbi 6 evben jott ram 6 kilo, ami nem sok igy elosztva de engem nagyon zavar... (180 centi vagyok es 68-69 kilo) és már egy jo ideje, kb 6-7 honapja hogy elkezdtem odafigylni arra hogy mit eszek. nem eszek edesseget, nem eszek este, nem eszek peksutit, nem iszok cukros uditot, alig eszek tesztat, sok zoldseget eszek. amit eszek: ha csoki, max egy kocka, de kb heti egyszer, ha teszta akkor csak is kistanyeron, ha cukros udito max egy fel pohar, es utana azna csak vizet iszok, ha peksuti, csakis vmi teljes kiorlésu. ha kenyer: akkor max egy fel szelet, de az is ilyen egeszseges...

szal total odafigyelek mindenre... és semmi nem tortenik... jarok flabelosra, de most akarok atterni egy kis "fegyencedzesre" itthon (kerlek NE a flabelosrol irjatok...) . csak arra tudok gondolni hogy antibebi tabit szedek, alacsony hormontartalmu, de hogy megiscsak csak attol nem megy le ez a par kilo... a tabit masfel eve szedem.

köszi

23 vagyok és lany

2013. júl. 15. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:

az antibébihez nem értek, de a fogyásban most eléggé benne vagyok, 7hónap -35kg.

A Flabelos nem mozgás, hanem egy túl hypeolt hájlötyögtető agyonreklámozott hülyeség, ennyi erővel a mosógépet is centrifugára állíthatod és a tetejére állhatsz.

nem elég ha kiszűröd az "egészséges" kajákat és csak azt eszed, én 5 éve mióta megvan a szakács szakmám, paleo étrend szerint élek csak nagyon ritkán esem bűnbe de ebből az 5 évből 7 hónappal ezelőttig 125kg voltam, pedig csak "egészséges" táplálékot fogyasztottam, sajnos az utolsó grammig ki kell számolni mindent, csak úgy garantálható a fogyás.

Alább linkelem majd a leírást ami alapján fogyok, csak előtte még kiegészítem annyival, hogy a leírás 1-2gramm*testsúly szénhidrátot és 2gramm*testsúly fehérjét említ, nos ebben érdemes a magasabb szénhidrátról indítani, és úgy csökkenteni, hogy pár hét alatt kialakuljon a heti 1kg fogyás, a fehérjéből, viszont abszolút felesleges ennyi, 2gramm testsúly kilógrammonként csak maximum annak kell, aki jelentős mennyiségű izomzattal rendelkezik, szóval fehérje tartalmú kajából bőven elég annyit enni, amennyi jólesik.

[link]

2013. júl. 15. 20:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. júl. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!