Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » De diétánál főtt kaja helyett...

De diétánál főtt kaja helyett mit kéne ennem hogy ne nagyon fogyjak izomból csak zsírból?

Figyelt kérdés

Nincs pénzünk..:S..

Nincs pénzem hogy a napi fehérjét és szénhidrátot bevigyem.

Főt kaján nőttem meg így is.Izom mondjuk jött rám.

Húsra alig van pénzünk így is csak hétvégén van...

Halottam olyan trükköket hogy hírtelen leadni vagy inkáb csak lassan heti 1-2 kg...nem tudom...

2013. dec. 19. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy diétánál fontos lenne a minimum 2,5 g x ttkg fehérje naponta. Ezt pedig húsból, tojásból, protein tápkiegből, túróból tudod bevinni. Heti 0,5-1 kg fogyás a megfelelő ütem. 1 kg fölött nagy izomvesztés lesz.
2013. dec. 19. 19:32
 2/3 A kérdező kommentje:
és ilyenkor melyik a legfontosabb étkezés az 5-ből?Gondolom a reggeli kis szénhidrát is kell hogy legyen erőm aerobra.A másik meg a vacsora hogy sok fehérjét vigyek be Kazein(túró).Meg tojás.:D
2013. dec. 19. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Aerob előtt nem kell ch. Tehát ha reggel aerobozol, akkor pont nem kell előtte ch.

Más esetben reggel protein + zabpehely, majd egész nap: sovány hús-pici barna rizs + sok zöldség. Ez mehet 2,5-3 óránként. Edzés után tejsavóprotein, majd rá egy 40 percre megint szilárd kaja, este meg sovány túró lefekvés előtt fél-1 órával.

A fehérjét én elosztom egyenletesen, a legtöbb ch-t pedig az edzés előtti kajában viszem be.

2013. dec. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!