Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hát döntött törzsű evezés?

Hát döntött törzsű evezés?

Figyelt kérdés
egy vagy két kezes?

2013. dec. 15. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő kell, de legalább az egyik edzésenként. Váltogathatod is edzésenként, de én van mikor mindkettőt végzem.
2013. dec. 15. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:

húzódzkodás széles fogással,húzódzkodás szűk fogással,evezés gépen,letolás egyenes karral. Melyiket vennéd ki ezek közül?

(és köszönöm az előző választ ment az up :) )

2013. dec. 15. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
A szűk fogásút vagy a csigás evezést én kivenném, mivel mindenképpen kell egy szabad súlyos evezés is. De ezeket sem kell mindig nélkülöznöd, minden héten mást vegyél ki, legyen változatos az edzésed, de legyen benne húzódzkodás, szabad súlyos evezés és valami csigás okosság. Nem ártana még az alsó hátizmokra is valami, pl felhúzás vagy hipernyújtás.
2013. dec. 15. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
egyik evezést eddig is mindenképp betettem volna de akkor most betenném mind2öt csak szerintem 6 gyakorlat magamból kiindulva sok lenne :)
2013. dec. 15. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
az egyiket tedd be, hetente váltogatva.
2013. dec. 15. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy még lehetőség lehet a T-rudas evezés is :)
2013. dec. 15. 18:54
 7/8 A kérdező kommentje:
De ha mégse szeretném váltogatni melyiket preferálod jobban?
2013. dec. 15. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
ja, az is fa sza.
2013. dec. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!