Ez megformálja a karomat?
Figyelt kérdés
2 kilós súlyzókkal a levegőbe boxolok, és mivel nincsen edzési előzménye, néhány ütés után is érzem, hogy volt valami hatása. Jól csinálom? Ugye nem egészségtelen? Tetszik, tudnám csinálni sokszor.2013. dec. 13. 23:26
1/10 anonim válasza:
hát ez nem tom mire jó, de még a csajom is 70 kilóval szériázik fekvenyomásba, akkor neked nagyon gyengék a karjaid...
2/10 A kérdező kommentje:
egeszseges formaju karokat szeretnek, nem hatalmas izmokat
2013. dec. 13. 23:34
3/10 anonim válasza:
De,ez csúnyán egészségtelen lehet.Ha nincs semmi tapasztalatod akkor szétmegy a könyököd.
Másrészt jó kaja és edzésterv nélkül semmit se ér
"Nem szeretnék hatalmas izmokat."
Te ezt most komolyan gondolod? Kicsit edzegetsz aztán hatalmas izmaid nőnek vagy mi? Atyám..
4/10 anonim válasza:
Ha nem boxoltál akkor ne boxolj othon mert berögzödnek a rossz ütések!
5/10 anonim válasza:
Ja,aanak hogy tétován csapdosd a levegőt nincs értelme másrészr veszélyes
7/10 anonim válasza:
szerintem meg szeretnél hatalmas karokat csak elérhetetlen számodra
8/10 A kérdező kommentje:
Most már értem miért mondják az ilyen pasikra azt hogy izomagy :) Elég bunkók vagytok, mindenki egyenként szégyellje el magát :)
2013. dec. 14. 12:14
9/10 anonim válasza:
Szóval,ha nem azt mondjuk,hogy "jaj cunkcimókus,ez tökéletes lesz." akkor bunkók vagyunnk?
Nem tudom mi bajod van az én válaszommal pl..
De felőlem csinálj amit akarsz.Csak ne itt sírj ha szétmnnek a kezeid.Én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!