Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt lehet 16...

Mennyi idő alatt lehet 16 évesen szerek nélkül izmos testet leérni?

Figyelt kérdés

185cm, 80kg

nem az az agyon gyúrt kinézet, hanem csak, h látszódjon az, h ne ugassanak be

2013. dec. 12. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem nyáron beszóltak, hogy gyúrós köcsög. Pedig nem is vagyok izmos, mert szarul kajálok ebből kifolyólag az edzéseim se az optikát célozzák meg. Mondjuk azóta körbenéztem és a 0 fizikumom már már átlag feletti, hihetetlen mennyi a nőies testalkatú ropiember.

Mindegy a lényeg, hogy beugatni befognak. Beléd kötni meg akkor nem fognak, ha elég magabiztos lesz a kisugárzásod,mondjuk 16 évesen ez majdnem esélytelen,megfelelően esetlen célpont vagy. Így nyilván segíthet a fizikai adottságok fejlesztése és a fentebb említett küzdősportok esetleg harcművészetek gyakorlása.

2013. dec. 13. 11:33
 12/14 A kérdező kommentje:
a küzdősportok (pl:boksz ) nem tud érdekelni, és nem szoktak beszólogatni, csak az a lényeg, h 1értelműek legyenek az erőviszonyok
2013. dec. 14. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a baj ha a neten nézegetsz, te is láthatod hogy megfelelo élelmiszerek nélkul nem fog menni.
2013. dec. 23. 21:06
 14/14 anonim válasza:

rohadtul nem lesz egyértelmű a viszony, mert lehet, hogy te 180 centisen mondjuk 120 kg tömör izom vagy, ha a 160 centis 10 éve keményen edző MMA-s szálkás gyerekbe beletalálsz, aztán ad egy olyan pofont, hogy másnap sem térsz magadhoz.

és ezt úgy írom, hogy kondizok.

2013. dec. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!