Vasas box klubba 20 évesen felvesznek box múlt nélkül?
A hobbista edzésen is megkérdezik,hogy akarsz-e versenyen indulni és ha igen,akkor kicsit többet is foglalkoznak veled.
Ha meg már komolyabban nyomod/veszed simán átmehetsz/átraknak a versenyzők edzésére,mivel addigra te is az leszel.
Ez a felvesznek meg nem egészen tiszta.Odamész,köszönsz,fizetsz,edzel.Kezdőként meg miért edzenél a versenyzőkkel?
Nem vagy lekésve semmiről,amatőrben indulhatsz akárhány éves korig,meg amúgy is nincs az korhoz kötve,hogy szétveresd a fejed.
Dehogynem tetszett:).
Az ökölvívás szerintem a leghasznosabb küzdősport.
Alapvetően francia bokszolok,de tervezem,hogy visszamegyek heti 1-2 alkalomra ökölvívó edzésre is,csak nekem korábbi időpont lenne a jó,uh valószínűleg máshová fogok menni.
Van napidíj és van havi díj is.
Van egy hely amit kinéztem,csak ha angyalföldi,újpesti vagy és nincs autód-bár még úgyis-eléggé messze van.
Viszont reggel 7től,2óránként indulnak ökölvívó edzések,egészen estig.
Ez az.
Van egy hasonló edzőterem Újpalotán,ahol egész napos az edzés,de annak még utána kell járnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!