Mennyi idő alatt lehet 16 évesen szerek nélkül izmos testet leérni?
Figyelt kérdés
185cm, 80kg
nem az az agyon gyúrt kinézet, hanem csak, h látszódjon az, h ne ugassanak be
2013. dec. 12. 21:25
2/14 anonim 

válasza:

ÉlelmiSZEREK, vagy milyen szerekre gondolsz? Ezek sajnos mindenképp kellenek.
Növényvédő szerek, permetező szerek biztosan nem, ha erre gondolsz!
Viszont mosószer kell, mert ha nem mosod ki büdös lesz az edzőruhád! Mosogatószer sem egy hátrány, mert koszos tányérból gusztustalan enni...
3/14 anonim 

válasza:

Ha több, mint egy év, akkor már nem 16 évesen éred el háháháháháháhháháháháháháháhá *flies away*
4/14 anonim 

válasza:

Szerintem nem a testalkatod miatt szólnak be...
Mér nem jársz valamilyen küzdősportra?
5/14 anonim válasza:
17 éves vagyok 80kb 187cm semmi zsír, kocka has, izmos test, nekem 8 évbe került :).Most már a 9. éve kajakozom és heti 6-7 edzésem van egyik sem kevesebb mint 1,5 óra. Nem azt mondom h neked is most 8 év kell, de a lényeg a RENDSZERESSÉG anélkül nem fog összejönni ne 1 héten egyszer 3 órát dolgozz hanem inkább minden nap csak 10 percet de azt intezíven úgy h taknyad nyálad egybefollyon. És legyél kitartó mindig minden edzésen tűzz ki apróbb célokat amik teljesítésével önbizalmat adsz magadnak és ezek fognak előre vinni h ne add fel.Ha ezeket nagyjából betartod és van benned egy kis ambíció menni fog simán:)
6/14 anonim válasza:
Ja és amúgy 1 hónapon belül ne nagyon várj eredményt:)
7/14 anonim 

válasza:

neked 1 évet jósolnék, h egyáltalán vmi látszódjon, ruhában, de kötve hiszem h te egy évig ebbe a sportba belekóstolnál...
8/14 anonim 

válasza:

Genetikafüggő. Van aki már fél év alatt is jó forma lesz, van akinek meg több év. Sőt van olyan is, aki évek óta edz, de szarul néz ki. Rengeteg ilyen van a termekben, hogy nyomják évek óta, de nem haladnak semmit.
9/14 anonim 

válasza:

Szerintem aki azért gyúr hogy keménykedjen meg feszítsen mint pók a falon, az nem méltó erre a sportra, mert a testépítés nem errõl szól. ..
10/14 anonim válasza:
Figyelj öcsi
Csodák nincsenek de majd rájössz pár hónap gyúrás után, szóval hűtsd le a fejed és csináld rendesen MAJD meglesz az eredménye néhány ÉV MÚLVA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!