Az normális, hogy napi kb 9 liter vizet megiszok?
Mostanában elkezdtem komolyabban edzegetni, megtervezett étrend, megfelelő pihenés. Kreatin kúra közepén vagyok.
Nem kell erőltetnem ezt a vízmennyiséget, magától csúszik + a shakekkel is megy lefelé rendes mennyiség.
Nem vagyok egy nagy állat, 80kg/177cm vagyok.
Szerintetek normális ez a mennyiség? Vagy vegyek visszább?
Úgy értette, hogy aki cukorbeteg(nem, nem az edzés utáni gyors ch-tól lesz valaki cukros...), akkor az nagyon kívánja a vizet.
Szerintem nézess egy vércukorszintet, lehet az lesz a baj. És igen, ahogy a túl kevés, úgy a túl sok folyadék sem jó a veséknek.
Eddig nem ittam ennyit, ez csak pár napja kezdődhetett, de még csak tegnap figyeltem fel rá.
Nincs az edzésen kívül megterhelő munka.
Idd nyugodtan, ez nem gond! Én is napi 8 litert megiszom kb, 10 éve is ennyit ittam, akkor az orvos azt mondta idézem: inkább igyon 8 litert, mint a szokásos 1 litert! Egyébként se vagyunk egyformák, van akinek ennyi kell!
Vese probléma? Mi baja lenne a vesének tőle? Pot jó neki! A vesének a kevés folyadék a gond!
Egyáltalán nem kell erőltetni, sőt...
Ma egy kicsit visszafogtam, de már így is lement majdnem 3 liter és még lesz egy edzésem is este.
Az semmi, 3 liter neked még kevés is. Ha nem kell erőltetni, akkor jól van, de 10 fölé már extrém volna menni.
Az elektrolitbeviteledre figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!