Az normális, hogy napi kb 9 liter vizet megiszok?
Mostanában elkezdtem komolyabban edzegetni, megtervezett étrend, megfelelő pihenés. Kreatin kúra közepén vagyok.
Nem kell erőltetnem ezt a vízmennyiséget, magától csúszik + a shakekkel is megy lefelé rendes mennyiség.
Nem vagyok egy nagy állat, 80kg/177cm vagyok.
Szerintetek normális ez a mennyiség? Vagy vegyek visszább?
9 liter biztos, hogy sok. Sok betegség előjele lehet, ha folyton szomjas vagy. Nyáron oké, akkor ha meleg van és dolgozol, akkor lemehet 5-6 liter esetleg, de egy normális nap 3 liternél nem igen kéne többet innod.
Nem, nem fosok tőle :D
Mostanában feltűnt, hogy nagyon pusztítom a vizet, túl gyakran kellett cipelni a zsugor vizeket.
Így hát elkezdtem figyelni, hogy mennyi vizet is iszok meg egy nap.
Első megállapításom az volt, hogy egy zsugor víz ( 6 x 1.5 l) eltűnt pik-pakk a nap végére.
Edzés közben már visszavettem a víz fogyasztást (1 literes üveget viszek már csak)mert ott folyton csak innék és innék, de tele hassal nem jó edzeni.
Szerintem a fele bőven elég lenne.
A vércukorral is lehet baj?
Mert edzés után közvetlenül 40-50 gramm dextrózt viszek be, 10 g kreatinnal és 40 g tejsavó koncentrátummal.
A dextróz kavarna bele a vércukor szintembe?
Ezen kívül mindig lassan szívódó szénhidrátokat viszek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!