Az alábbi bodybuillder bolt által írt szöveg igaz?
Hogy "hatalmas minőségi izomtömegre tégy szert, ahhoz rengeteg kalória szükségeltetik. A Gain Fast 3100 akár napi 3100 kalóriát is biztosít szervezeted számára, minőségi tápanyagok formájában."
Tényleg sok szükség van a kalóriára is?
Lehet hülye kérdés, nem vagyok kezdő csak eddig a ch-t és a fehérjét tartottam csak fontosnak
Alapvetően relatíve sok kalória kell tömegnöveléshez, de nem minél több.
A 30% fehérjetartalom alatti tömegnövelők béna reklámszövegeinek pedig nehogy bedőlj.
ez nem a bodybuilderbolt szövege, hanem a gain fast reklámszövege, és ugy 10-15 éve is ez volt...
Érdekes manapság mindnki fél a nagy ch-s töegnövelőktől mert zsírost, de mi a 2000-es évek elején ilyeneket iszogattunk és fejlődtünk tőle, nem zsírosodtunk, pedig én speciel be sem tartottam pontosan a kaját anno...
Ma meg azt mondják ez nem jó, cukorhalmaz stb, de érdekes sokan ne tudnak fejlődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!