Miért van az, hogy a Jobbikkal kapcsolatba megy a negatív szöveg „ kommunista, piac ellenes, stb” de mikor nem a média által kiköpötteket kell leírni, hanem linkelni, akkor csend támad?
Figyelt kérdés
Itt is lehetne, ezen az oldalon gazdagon szemezgetni, a hasonló akcentusból!2010. aug. 28. 12:51
1/17 anonim válasza:
Miért nem lehet egy kérdést normálisan kiírni?
2/17 anonim válasza:
mert ti jobbikosok nem fogadtok el semmilyen más forrást csak a "határozottan magyarabb" hírportált
3/17 A kérdező kommentje:
mert ti jobbikosok nem fogadtok el semmilyen más forrást csak a "határozottan magyarabb" hírportált
Mit kellene elfogadni?
Én Jobbikos vagyok, de mindent elolvasom.
De pld, mit is kellene elfogadni? " egy link"
2010. aug. 28. 13:19
4/17 anonim válasza:
ha belinkelem az indexet, akkor mondod hogy az egy zsidaj oldal és nem szabad onnan elhinni semmit
5/17 anonim válasza:
Ja,még azt bírom mikor mondják "hogy a jobbik népírtásra készül".....Sosem mondtak ilyet!
6/17 anonim válasza:
Ja még annyit:Egyes jobbikosak lehet ,hogy mondanak ilyet,de a többség és a maga a párt nem!
7/17 A kérdező kommentje:
ha belinkelem az indexet, akkor mondod hogy az egy zsidaj oldal és nem szabad onnan elhinni semmit
Engem nem az index, és nem a barikád érdekel " ők a hírekből élnek és színeznek" hanem amit a Jobbik mond!
2010. aug. 28. 13:41
8/17 A kérdező kommentje:
Jahh !
És linkelhetsz!
2010. aug. 28. 13:45
9/17 anonim válasza:
Tudományosan bármi bizonyítható, de amíg a Jobbikosok csak a "másféle" forrásokat, mint a kuruc és a metapédia hajlandóak elfogadni, amik mindenek csak nem tudományosak, addig makacsok lesznek mint az öszvér.
10/17 anonim válasza:
Miért van az hogy általában a jobbikot szidják?
ez nem véletlen. megmondják az embereknek hogyan kell élniük és én nem akarok nemzeti kommunista lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!