Ez nem túl szerencsés szálkásítás alatt, ugye? (proteinszelet)
Kedves kérdező, amikor megvetted a szeletet, el is olvastad miből áll?!?!
magas fruktóz tartalmú kukorica szirup, protein mátrix (kalcium-kazeinát, tejsavóprotein- koncentrátum, tejfehérje-koncentrátum), növényi zsír, zsírtalanított kakaópor, szójalecitin, maltodextrin, ízesítés, só. Csoki borítás: növényi zsír, cukor, zsírtalanított kakaópor, 10/12%-os kakaóvaj, szójalecitin, ízesítés.
Ez 22g szénhidrátot tartalmaz, mint olvasható ez a legött benne. Ez szálkásításhoz?!?!?!
Nézd már meg, miből áll, dehogy férne bele!
Ha kell az édesség, akkor nézegesd youtube-on a builder gasztro videóit, van egy-két testépítő-tiszta receptjük diétára is.
Oké köszönöm a válaszokat.
Nem vettem meg, nekem is soknak tűnt, de azért gondoltam megkérdezem, hátha belefér.
A builder gasztrot szoktam nézni, csak még nem mertem belevágni egyikbe sem, mert nem vagyok túl jó szakács, de majd lehet kipróbálok valami egyszerűt.
Akkor nem veszek fehérjeszeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!