Szálkásítás vs halászlé?
Figyelt kérdés
Nos, a kérdésem, hogy a kettő nagyon üti egymást? Ill. meg lehet oldani valahogy, hogy karácsonykor beleférjen pár napig pl. ebédre?2013. dec. 10. 20:06
1/5 anonim válasza:
Attól függ, ha nem zsíros a halászló, egyél belőle, gondolom nem versenydiéta, ráadásul a hal fehérjetartalma egész jó.
2/5 anonim válasza:
Háát saxx akkor te még nem ettél igazi magyar halászlét. Azt száraz halból nem lehet csinálni. Amúgy minek karácsonykor szálkásítasz? Nagykabátban nem hiszem, hogy sok értelme van. Próbálj meg kb egálba maradni a kalóriákkal. A minusz nem fog összejönni, de pluszba se nagyon menj. A karácsony tényleg nem a legszerencsésebb idő a szálkásításra.
3/5 anonim válasza:
Ettem már, ugyanis van horgász a családban, így nézett ki: 4 kiló keszeg főzve, szálkát kiszedte, a húst leturmixolta, ez volt az alap, majd harcsát főzött bele, mert épp azt fogott, ez nem volt épp zsíros. Persze ha a tavi zsírpaca pontyból főzik, az más.
4/5 A kérdező kommentje:
Szálkásítani mindig jó, időszaktól függetlenül :)
Természetesen nem versenydiéta, és nem zsírpacákra gondoltam, hanem inkább amolyan esetleges elkészítési módokra/tippekre. Amennyiben a két fogalom nem feltétlen szöges ellentétei egymásnak :)
2013. dec. 11. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!