Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen étrendem legyen?

Milyen étrendem legyen?

Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdeni itthon kondizni. Edzéstervet már találtam, amit meg is tudnék valósítani, már csak azt nem tudom, hogy mikor mit egyek. Igazából egy olyan oldalt keresek, ahol pontosan meg van fogalmazva, hogy milyen típusú ételt kellene ennem első-második-harmadik edzésnapon, stb. Viszont semmi kép nem szeretnék tömegnövelőket, illetve táplálékkiegészítőket szedni. Ha tudnátok nekem ilyet linkelni, nagyon megköszönném. :)

2013. dec. 8. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagy vonalakban minden nap ugyanazt kell enned, tömegnövelő étrend szerint.

Mi a probléma a táplálékkiegészítőkkel?

2013. dec. 8. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, eleve negatívan állok hozzá az ilyen dolgokhoz, mert sokszor hallottam, hogy hosszútávon akár több kárt is okozhatnak mint előnyt... Illetve nem is olcsóak ezek a szerek, ezért is bíznék főképp a ''házi kosztban''. Már csak azt nem tudom, hogy tényleg mikor mit?
2013. dec. 9. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend, keress rá.

De egy multivitamint akkor is érdemes volna szedned.

2013. dec. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!