Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok, akik sok állati...

Gyúrósok, akik sok állati fehérjét fogyasztotok nem féltek, hogy nagyobb eséllyel rákosok lesztek?

Figyelt kérdés
Látom sokan 3g/ttkg vagy több fehérjét javasolnak, ami ráadásul állati fehérje legyen. Nem kétséges szükséges az izomépítéshez fehérje, de egyéb élettani hatásait is ismerik, akik utánaolvasnak dolgoknak? Rengeteg kutatás igazolja, hogy az állati fehérje elősegíti a rákbetegségek kialakulását. Pl. japánoknál kevésbé ismert betegség a rák, viszont az Amerikába migráltaknál feltűnően nagy százalékban fellépett, amit megvizsgálva kiderült, hogy átvették az ottani nagyobb mértékű állati hús evés szokását és ez okozta.

2013. dec. 7. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok, kicsit lehet hogy durva voltam, de igen kifejtették alattam,ma már mire nem mondják hogy rákot okoz?:) lehet az okozza a rákot hogy azon kattog mindenki hogy juj ne legyek rákos..
2013. dec. 7. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Dead Sea

Te hány fehérjehiányos vegát ismersz? tájékozódhatnál alaposabban a témáról,mielőtt ilyeneket írsz...

2013. dec. 7. 22:04
 13/15 anonim válasza:

Hidd el, hogy tájékozódtam a témában. A kérdés a testépítésre vonatkozott, és habár nem tartom kizártnak, hogy lehetséges vegáknál növényekből a fehérjekomplettálás, de véleményem szerint ezt marha kevés vega tudja okosan, precízen megcsinálni. Egyrészt mert nem ismerik az aminosavprofilokat. Itt gyakorlatilag a hüvelyesekkel lehet operálni, amik nagyszerűek, csak tele vannak rosttal, olyan mennyiségben, ami hát...nemcsak puffaszt de emészthetetlenné teszi a táplálékot. Az ásványi anyagok köztudottan nehezen hasznosulnak, ha valaki rostot eszik rosttal, mint a vegák. Ezen felül ha csak babot, lencsét, sárgaborsót eszel mondjuk rizzsel, nos, én próbáltam és nem egy élmény. A mennyiséget is brutál letuszkolni, iszonyatosan köti a vizet a sok szénhidrát, és az a rosttartalom...

Nos, tehát nem zárom ki hogy egy vega is lehet testépítő, vagy befedezze a normális fehérjebevitelt, de ezt cukkinin, paradicsomon és répán nem lehet megoldani.

Pl. ahogy a vega Steve Jobs próbálta. Mert a legtöbben kb. ennyire értenek hozzá.

2013. dec. 7. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nos, tehát nem zárom ki hogy egy vega is lehet testépítő, vagy befedezze a normális fehérjebevitelt, de ezt cukkinin, paradicsomon és répán nem lehet megoldani."

Persze,nem is erről van szó.

2013. dec. 8. 09:55
 15/15 anonim válasza:
Érdekes.Miért bizonyítja tucatnyi kutatás az ellenkezőjét?A magas fehérjefogyasztásnak(Akár 400g/nap) még senki sem tudta egyértelműen bebizonyítani káros hatásait.Az viszont tény,hogy azok a testépítők(""gyúrósok""),akik nem csak viccből járnak le a terembe, hanem ténylegesen odafigyelnek az étrendjükre,és nem a detoxot, meg a kocsmákat koptatják, sokkal egészségesebbek az átlagnál.Mindenki gondolkozzon el rajta, hogy megéri-e neki a kockázatot.
2013. dec. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!