Gyúrósok, akik sok állati fehérjét fogyasztotok nem féltek, hogy nagyobb eséllyel rákosok lesztek?
Dead Sea
Te hány fehérjehiányos vegát ismersz? tájékozódhatnál alaposabban a témáról,mielőtt ilyeneket írsz...
Hidd el, hogy tájékozódtam a témában. A kérdés a testépítésre vonatkozott, és habár nem tartom kizártnak, hogy lehetséges vegáknál növényekből a fehérjekomplettálás, de véleményem szerint ezt marha kevés vega tudja okosan, precízen megcsinálni. Egyrészt mert nem ismerik az aminosavprofilokat. Itt gyakorlatilag a hüvelyesekkel lehet operálni, amik nagyszerűek, csak tele vannak rosttal, olyan mennyiségben, ami hát...nemcsak puffaszt de emészthetetlenné teszi a táplálékot. Az ásványi anyagok köztudottan nehezen hasznosulnak, ha valaki rostot eszik rosttal, mint a vegák. Ezen felül ha csak babot, lencsét, sárgaborsót eszel mondjuk rizzsel, nos, én próbáltam és nem egy élmény. A mennyiséget is brutál letuszkolni, iszonyatosan köti a vizet a sok szénhidrát, és az a rosttartalom...
Nos, tehát nem zárom ki hogy egy vega is lehet testépítő, vagy befedezze a normális fehérjebevitelt, de ezt cukkinin, paradicsomon és répán nem lehet megoldani.
Pl. ahogy a vega Steve Jobs próbálta. Mert a legtöbben kb. ennyire értenek hozzá.
"Nos, tehát nem zárom ki hogy egy vega is lehet testépítő, vagy befedezze a normális fehérjebevitelt, de ezt cukkinin, paradicsomon és répán nem lehet megoldani."
Persze,nem is erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!