Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Endomorf alkat vagyok. Nekem...

Endomorf alkat vagyok. Nekem mennyire használna egy szálkásító étrend?

Figyelt kérdés

Én inkább izmot növeltem az utobbi idoben,mint fogytam.Van rajtam zsírréteg,de izom is.És pl.a hasamon csak a 2 kis kocka (a borda alatt kozvetlen) meg a kovetkezo 2 kocka latszik a kovetkezo ketto az nem.Felreertes ne essek.En nem azert edzek,hogy kockahasam legyen.

Csak eszrevettem ezt a dolgot.Én csak saját testsúllyal dolgozom.Arra gobdoltam,ha szalkasitok es edzek is akkor el fog tunni ez a zsirreteg.Szerintetek?

2013. dec. 6. 21:18
 1/7 anonim válasza:
"ha szalkasitok es edzek is " ilyen nincs,a kettőt egyszerre nem lehet. gondolom az edzést tömegelésre értetted. zsírt úgy tudsz égetni, hogy olyan gyakorlatokat csinálsz, aminél a tested nem az izomokat használja energia forrásnak, hanem a zsírt. (példa: ha kocogsz, az nem olyan megerőltető a testednek mint ha sprintelnél vagy futnál, így nem az izmokat fogja használni ,hanem a zsírt.) egyébként a kajára mennyire figyelsz oda?
2013. dec. 6. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Legyen szálkásító étrended :)

Zumbával is lehet égetni rendesen !

heti 3 zumba az súlyzós edzés mellett !

2013. dec. 6. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy küzdősport, lásd a boxolókat, UFC harcosokat !

Akik napi több órát edzenek, szaladnak, ugrálnak !

2013. dec. 6. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Heti 3-4 egy órás aerob edzés kell neked + szálkásító diéta.
2013. dec. 7. 10:49
 5/7 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy menzás vagyok és nem tudok valasztabi mit egyek.
2013. dec. 7. 16:37
 6/7 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok 167cm,68kg
2013. dec. 7. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Aerob edzés attól függetlenül még mehet.
2013. dec. 7. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!