Nagy gond ha nem fogyasztok tejsavó proteint? Többi lent
Nagy terveim nincsenek, bár heti 4x edzek. Étrendem a lehetőségekhez mérten rendben.
Kb így néz ki: napi 3-5 tojás, rizs, krumpli, csirkehús minden nap kb 2-400 gramm, zab, túró este, dió, gyümölcsök. Mega Daily One Plus + C Vitamin + Ca,Mg.
A mozgástól jól érzem magam a bőrömben, de fejlődni is fogok?
97 kg vagyok.
Nem baj, ha amúgy elég fehérjét viszel be a szervezetedbe! Ám én úgy látom, hogy ez nincs így 3-5 tojás 2-400g csirke és nem tudom én mennyi túró szerintem nem elég 97 kilóra! Neked ugyebár 194 gramm fehérjére lenne szükséged naponta.
Az még előnye a tesjavófehérjének, hogy edzés után gyorsabban felszívódik, mint a kaja.
Különben fogsz fejlődni így is.
195 cm magas vagyok és 97kg voltam legutóbb, gondoltam majd tavasszal fogyok kicsit ha leviszem a szénhidrátot.
Irodai munka végett kezdtem el az egészet 1 éve, de a család szerint van fejlődés. Tudom hogy 40 es bicepsz nevetséges ebben a sportban, de nekem már akkora, ami jelentős változás mert már a 40-hez közelítek korban :)
Okés, de különben miért nem fogyasztasz tejsavófehérjét?
Nem elengedhetetlen egyébként, de edzés után közvetlenül lenyomhatnál egyet!
Sajna nem fér bele a büdzsébe, ami belefér abból inkább vitamint veszek.
Azért kérdeztem hogy mi a fontos(abb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!