Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagy gond ha nem fogyasztok...

Nagy gond ha nem fogyasztok tejsavó proteint? Többi lent

Figyelt kérdés

Nagy terveim nincsenek, bár heti 4x edzek. Étrendem a lehetőségekhez mérten rendben.

Kb így néz ki: napi 3-5 tojás, rizs, krumpli, csirkehús minden nap kb 2-400 gramm, zab, túró este, dió, gyümölcsök. Mega Daily One Plus + C Vitamin + Ca,Mg.

A mozgástól jól érzem magam a bőrömben, de fejlődni is fogok?

97 kg vagyok.

2013. dec. 5. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
kaja egyertelmu,nálam a tejsavo előbb van mint a ge.c.is vitamin
2013. dec. 5. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Most mi a kérdés?

Már válaszoltunk.

2013. dec. 7. 09:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy ha szűkös a keret akkor tejsavót vegyek vagy vitamin pakkot? Mi ér többet a fejlődésnél?
2013. dec. 9. 09:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha az étrend rendben van, tehát megvan a 2g*ttkg fehérje, akkor vitamin.

Ha nincs meg, akkor mérlegelni kell a dolgot, de egy vitamin 1 hónapra kb. ötödannyi, mint a fehérje(és akkor még olcsó proteinnel számoltam).

2013. dec. 9. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:

figyelj öreg én elárulok enekd egy titkot tavasszal megyek versenyre ha akarod nézni töltöttem fel magamról képeket a "Szerinted ki a legizmosabb itt"kérdéshez,nézz meg,és soha életemben nem szedtem vitamint:D:D:DDD

egyértelmű fehérje

2013. dec. 9. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
félre értések elkerülése végett tisztázom nem azt mondom hogy vitamin nem kell nem fontos mert igenis fontos,de a fehérje azért legyen már fontosabb,még ha meg van a 2-2.5/tskg,akkoris jó edzés után leguritani eegy giga adagot:D:D
2013. dec. 9. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!