Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes indulnom egy Junior...

Érdemes indulnom egy Junior (kezdő) fekve nyomó versenyen?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 6 hónapja edzem. 174cm magas vagyok 72kg

és eddigi max nyomásom 100kg volt. 70 kgba 13-15-öt nyomok max , 80kgba 7-8-at 90-be 4-et.

Sokan mondták, hogy induljak egy ilyen versenyen, de nem tudom, hogy megállnám-e a helyemet..Szóval a véleményeteket kérem. Előre is köszi! (Mellesleg nem szedek semmit..Natural edzem.)

2013. dec. 5. 22:23
 1/4 clint ***** válasza:

sztem vesziteni semmit nem veszitesz, bár azért a 100 kg kevés, én 74 kilósan 150 kgot toltam ki anno.

De mindenképp megéri, már csak a versenyszellem miatt, és az élmny miatt, illetve a készülés még többet kihozhat belőled...

hajrá!

2013. dec. 5. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp indulj versenyen.15 évesen 100kg az elég sok, biztos van aki még többet ki tud nyomni, de ez jó eredmény.

Indulj, csak nyerhetsz vele.

2013. dec. 5. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is enyi idős vagyok mint te 75 kilo 117,5 kilot nyomok de azt halottam sok embertöl még ez is kevés lenne ezért meg sem probáltam.

De szerintem probáld meg egy probát megér.

2013. dec. 5. 23:00
 4/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Ki mondta, hogy indulj? Kikkel fogsz versenyezni? Más 15 évesekkel?

15 évesen hagynak 100 kilót nyomni?

Én azért jöttem, hogy azt mondjam, hogy persze, hogy indulj, a szellem miatt, az élmény miatt, stb. De 15 évesen?

Szerintem még korai.

2013. dec. 6. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!