5g kreatin bevételénél az gáz lenne, ha így oldanám meg?
Figyelt kérdés
Ha az 5 dl víz helyett mondjuk 2 dl meleg vízben (citromlével) innám meg? Persze a napi folyadékszükségletemet bírnám fedezni, csak ma kezdtem a feltöltési szakaszt, és reggel durva volt lenyomni 5 dl vizet kaja előtt.2013. dec. 3. 13:14
1/7 eszkobaR válasza:
Jó lesz ez így, csak arra figyelj, hogy ne forró vizel idd hanem langyossal.Meg megpróbálhatod úgy, hogy kaja előtt 2dl és kaja után is 2dl ha még fér beléd.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Még 1 kérdés: Ez így jó elképzelés, hogy szintentartásnál úgy osztanám fel a napi adagot, hogy:
Edzésnapokon: Edzés után, és lefekvés előtt
Pihenőnapokon: Reggel, kaja előtt, és lefekvés előtt
2013. dec. 3. 14:05
3/7 eszkobaR válasza:
Szerintem így jobb lenne :
-edzésnapokon:reggel és edzés után
4/7 eszkobaR válasza:
Bocs a többi lemaradt.Pihenő napokon reggel és délután valamelyik szénhidrátos kajád előtt.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, csak az nem gáz, hogy én reggeli után, 1 órával megyek edzeni? Szóval olyan 2.5 óra időtartam lenne a 2 adag bevétele közt.
2013. dec. 3. 14:24
6/7 eszkobaR válasza:
Nincs ezzel semmi baj, jó ez így.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a hasznos válaszokat, ment a zöld kéz :)
2013. dec. 3. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!