Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Srácok! Miért van az L-Carniti...

Srácok! Miért van az L-Carnitintől éjjel szapora szívverésem és 90-100 közeli pulzusom?

Figyelt kérdés
Erre ébredek 5 napnaj mióta szedem. Semmi más bajom nincs, de ez éjjel zavaró mintha futnék mindig és kalapálok.. nagyon zavaró. szívbetegségem nincs, 1 éve voltam kardiológián és tokéletes volt minden. Viszont az L-Carnitin szedése óda ezt érzem éjjelente.

2013. dec. 3. 10:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Illetve inni na!
2013. dec. 3. 17:11
 22/25 Valter6672 ***** válasza:
Mi ennek az "ellenkezőjét" állítjuk, de lehet akkor tényleg mi vagyunk a hülyék. Nah mind1, én így csinálom, fejlődgetek a magam módján, de én tartom magam ahhoz amit olvastam/tapasztaltam. De egyszerű a képlet szerintem. Ha ne m tud tőle aludni, akkor ne szedje, ennyi. Attól még nem hülyeség.
2013. dec. 3. 17:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Elárulok valamit: attól, hogy nem érted, még nem baromság.

Nőj fel.

[link]

2013. dec. 3. 19:47
 24/25 dirtboy ***** válasza:
46%

látom a lepontozás az ment rendesen,itt mutatkozik meg hogy nem tudtok normálisan vitába szállni velem,nincs normális ellenérvetek inkább pontoztok.

játszhatunk ilyet is ha nektek ez tetszik.

2013. dec. 3. 22:30
 25/25 anonim ***** válasza:
magyarázd már el, hogy a vitamin amit szedsz az miben különbözik egy másik anyagtól amire ugyan úgy szüksége van a szervezetednek... és igen tudjuk, hogy az étrendkiegészítõ nem helyettesíti a változatos étrendet bla bla bla, de a megfelelõ változatos étrendben ugyan úgy benne lenne a carnitin de ezt tápon nevelkedett bolti "bio" csirkébõl és vegyszereken termelt növényekbõl sosem fogod beszerezni, ezért eszünk multivitamint is... mert az élelmiszerekbõl nem tudjuk pótolni a szükséges mennyiséget, de ez igaz lehet ugyan így a karnitinre, kreatinra vagy akármely másik TÁPANYAGRA... persze, a kérdezõ még véletlen sem fejtette ki miben változtatott az étrendjén, vagy iszik e megfelelõ mennyiségû folyadékot ecetera ecetera mart az alvászavarnak és a szapora szívverésnek quadmillió oka lehet, de szinte biztosan nem az az anyag amire pont a szívnek van szüksége... apám pl nem azért szed karnitint, mert szálkásít, hanem mert 80 éves és az orvosa javasolta neki... én is fogyasztom és mióta fogyasztom, igaz mellette a táplálkozásom is rettenetesen sokat változott, de a régi 160/100 helyett 120/70 a vérnyomásom pl...
2013. dec. 4. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!