Srácok! Miért van az L-Carnitintől éjjel szapora szívverésem és 90-100 közeli pulzusom?

nem
te elkezdted ócsárolni hogy ilyen baromságot minek kell szedni.
egy szóval nem írtál olyat mint én pl hogy hamarabb kéne bevinni, alvástól távolabb.
egyből neki álltál hogy ilyen baromságokat minek kell szedni.
persze megindokolni hogy miért is baromság a karnitin már biztos nem tudnád.

ezzel csak a második válaszodat vágtad ki viszont te már 11:07-kor is azt írtad hogy baromság ezt szedni közben meg a kérdező csak 11:10kor írta azt hogy fogyott előtte is.
a fő kérdéséből még csak az sem derül ki hogy szálkásít e vagy sem.

Kiderül, mert mi a francnak szedné tömegeléskor?
Azért írtam neki pont, hogy étrendje meg edzése legyen és azzal próbáljon meg lefogyni, mert ameddig az működik addig teljesen felesleges ezt a baromságot beszedni.
És lám kiderült, hogy jó az étrendje, jó az edzése és pont olyan ütemben fogy tőle, ahogy kell.

Jó akkor csinálja mindenki úgy ahogy jónak látja!
Én egyébként rosszul vagytok ettől a sok baromságtól, amiket kitaláltak. BCCA meg kreatin meg karnitin meg energizál meg tesztot fokozza. Szerintem nem kell ez a sok marhaság.
Én szedek vitamint, iszok tejsavófehérjét, aztán ennyi.

Valami hülyék lehetek!
Senki sem szidta, senki sem mondta rá, hogy ez kemény cucc, pláne azt nem, hogy szteroid.
Azt mondtuk, hogy totál felesleges marhaság, mert étrenddel és edzéssel teljesen jól lehet fogyni, ahogy a kérdező is ettől fogyott, ettől a hülye karnitintől meg csak nem tud aludni szerencsétlen.
Azért mert van hatszázféle dolog még nem kell mindent magunkba tömnünk!
Ez nem olyan mint az edzés utáni tömegnövelő vagy fehérje, hogy az gyorsabban felszívódik ezért érdemes szedni, ez egy tök felesleges baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!