Srácok! Miért van az L-Carnitintől éjjel szapora szívverésem és 90-100 közeli pulzusom?

Csak fokozott fizikai igénybevétel előtt szabad beszedni, mert ezt csinálja! Edzés előtt kb. fél-1 órával ajánlott bevenni.
Amúgy meg szerintem se kellene ilyesmiket szedni...

jesszus az inteligencia megint a nullán áll... nem lehet, hogy valamilyen alvászavarban szenvedsz?
L-carnitinen kívûl mást nem változtattál a mibdennapjaidon mostanában?

87 meg 56%os szellemileg hátrányos helyzetű válaszoló inkább hagyjon fel a válaszadásokkal és inkább maradjon a kérdezésnél.
úgy beszéltek a karnitinről mintha valami szteroid lenne.
azt sem tudjátok mi az.
bennetek is van karnitin és kajákban is van karnitin.
Teljes tej 3,5 mg
Csirkemell 3,5 mg
Disznóhús 28 mg
Marhahús 95 mg
olvassatok inkább kretének:
kérdező:
alvás előtt jó pár órával használd csak,ha ezt nem tudod megoldani akkor inkább hanyagold.
a karnitin elég jól fel tud pörgetni,én energetizálóként használtam mert nálam nagyon jól bevált ilyen célra.

Ki beszélt úgy róla mintha szteroid lenne te szerencsétlen?
Egy rohadt szóval nem mondtam ilyet.
Én csak azt mondtam, hogy edzéssel és étrenddel is tud fogyni, ezért teljesen felesleges ez a marhaság! Fogyott nélküle is, ráadásul pont annyit, amennyi a nagykönyvben meg van írva.

én nem tudom értelmezni?
ezt értelmezd akkor
/úgy beszéltek a karnitinről mintha valami szteroid lenne./
nem azt írtam hogy szteroidnak tituláltátok hanem azt hogy úgy beszéltek róla mintha az lenne.
ennyit az értelmezőképességedről.

Kedves "dirtboy",
Nem tudom, te ki a tököm vagy, de egy kicsit leszállhatnál a magas lóról...
Ezt te írod: "a karnitin elég jól fel tud pörgetni"
Én ugyanezt írtam pepitában. De ezek szerint erős szövegértési problémáid vannak. Persze, gondolom a sok szar már az agyadra ment, amit a zsírégetés és izomgyarapítás miatt magadhoz vettél :-) csak így tovább barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!