Egy 600g szénhidrátos tömegnövelés után milyen arányú csökkentéssel és mennyi idő alatt térjek át diétára? Mennyi az ideális szénhidrát mennyiség diétában? 95 kg és könnyen zsírosodó vagyok
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron szépen leszálkásítottam magam, de nagyon sok izmot veszítettem, pedig 250-300g fehérjét vittem be, és fokozatosan csökkentettem a szénhidrátot. Ezt szeretném elkerülni. 95 kg körül vagyok és könnyen zsírosodó típus.2013. dec. 3. 01:46
1/1 anonim válasza:
Én fokozatosan csökkenteném, első lépésben 150 grammal+plusz annyival, amennyit emelsz a fehérjén, plusz raknék be aerobot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!