Heti 5 nap edzésbe hogy lenne ésszerű szétosztani az izom csoportokat?
Ha kérhetném még az izmokhoz a gyakorlatokat, szériaszámokat is leirhatjátok.
Ne body builderes, stb oldalakat linkeljetek, hanem saját tapasztalatból irjátok.
Előre is köszönöm a válaszokat minden válaszadónak.
mindig nagy izomcsoportokkal kezd a hetet:D
1,láb
2,mell
3,hát
4,triceps,biceps
5,váll,csuklya
4-5 napon lévő izomcsoportokat lehet variálni:d
a többit majd mások most nincs energiám leírni :D
1 vagyok :D a lényeg minden izomcsoportra 3 gyakorlat 3*10.
De ne feledd el változtatni a sorozatokat gyakorlatokat ismétléseket és e között a pihenő időket se a folyamatos fejlődés érdekében:D
Alapvetően:
Láb, mell, hát, kar külön. A vállhoz és a mellhez rakd be a csuklyát, a hasat, az alkart, a vádlit. Hiszen egy 20 perces, 10 sorozatos vállazás nem fogja kimeríteni a glikogén raktárokat eléggé.
Van még egy olyan lehetőség is, hogy szétszeded a lábat combhajlítóra és combfeszítőre.
köszönöm a válaszod!
ha kérhetném akkor gyakorlatokat is irnátok?? saját tapasztalatból ami bevált. :)
Ha még arról sincs elképzelésed, hogy milyen gyakorlatokat kellene csinálnod, akkor nem tudom, hogy minek neked az ötnapos edzésterv? Nem vagy te még kezdő ahhoz? De mindegy is, én így osztanám el;
Hétfő: KAR +has
Kedd: LÁB (vádli is)
Szerda: VÁLL +has
Csütörtök: -
Péntek: HÁT +has
Szombat: MELL +vádli
Vasárnap: -
Elméletileg így nem "ütik" egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!