Izom & tömegnövelés, melyik étrendet válasszam?
ezt találtam ki magamnak mint tömegnövelő & izomnövelő étrend
( magamról : 65kg, 184 cm, vékony test alkat, viszont azt a zsírosodás jeleit nem tapasztalom :P :)
Ime a két étrend :
1. [link]
ebben az étrendben bőven kiveszik a szerepüket az étrend kiegészítők, viszont lehet hogy olcsóbban is kitudnék jönni, ezért aki esetleg olcsóbban kitudná hozni ezt az étrendet akkor segítsen. ( esetleg az esti casein complex helyett szilárd kaját vinnék be pl: cottage cheese v/ sovány turó stb)
a másik étrend amin még filózok :
2. [link]
ebben viszont nincs reggel étrend-kiegészítő illetve este sincs. ( én az étrend-kiegészítők híve vagyok, és nem tudom hogy ez nekem mennyire lenne jó mivel hanyagolja az esti és reggeli fogyasztását)
Én megmondom őszintén, ennyire tiszta étkezéssel nagyon kevés ember fejlődik, ha ilyen vékony testalkatu... ezek a divatétrendek jók a szinpadi testépítőknek koksz mellé...
nem hiszem benne bocsánat, sztem ez a két kajamennyiség egy vékonyabb embernek kevés... Az aki azelőtt házikoszttal meg chipsel és édességekkel nem hízott meg, a tiszta kajával nehezen fog tömegelni...
köszönöm a válaszokat, változtattam az étrenden
a kiegészítőt változtattam reggelinél illetve lefekvés előtt.
Szóval ez az étrend + az itthoni koszt és megfelelő lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!