Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ötletek karácsonyi súlyzóvásár...

Ötletek karácsonyi súlyzóvásárláshoz? Szerintetek ez jó? Tudtok jobbat, jó áron?

Figyelt kérdés

[link]

Erről mi a véleményetek?

2013. dec. 1. 17:20
 1/9 dirtboy ***** válasza:

ilyet ne vegyél,olyat vegyél aminek menetes a vége és csavar szorítós.

tehát így néz ki.

[link]

2013. dec. 1. 17:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Ja, és egyébként tudnál valamilyet javasolni?

Egyébként még jöhetnek válaszok :D

2013. dec. 1. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Ohh, és ez a készlet?

[link]

2013. dec. 1. 17:27
 4/9 dirtboy ***** válasza:
ez már jó szett,szerintem az ára is elfogadható.
2013. dec. 1. 17:31
 5/9 A kérdező kommentje:
És tudsz esetleg olcsó tárcsákat 2kezes rúdhoz? Olyan 10-15 kg kellene. Előre is kösz. Ja és használt 2kezes szettek között érdemes keresgélni?
2013. dec. 1. 17:44
 6/9 dirtboy ***** válasza:

nem tudok mert az árak változnak,lehetnek akciók ezeket mindig aktuális időpontokban kell megnézegetni hogy jelenleg hol lehetne a legjobb vételt megcsinálni.

ez nem kis idő,utána nézés de megéri,én is még anno majdnem féláron jutottam pár tárcsához mert elég nagy akció volt egy boltban.

használtban is érdemes lehet nézelődni persze,ezek tömör vasak nem nagyon lehet elrontani.

2013. dec. 1. 17:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Az előbb említett készletet válasszam, vagy helyette egy ilyet?

[link]

2013. dec. 1. 17:50
 8/9 dirtboy ***** válasza:

a ket lehet nagyon veszélyes is,ahhoz érdemes edzésre járni ahol elsajátíthatod a gyakorlatok helyes végrehajtását,utána már mehet otthon egyedül is.

kezdőknek elég a 16kilós is,attól több nem kell,később jöhet a nagyobb súlyú.

én inkább kézi súlyzószettet venném de te döntsd el hogy neked melyik tetszik jobban.

2013. dec. 1. 17:59
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi

már egyébként van egy 12 kg-s bellem, meg tudok nyomni kézállásból karhajlítást, 3-at 64 kg-val, csak úgy gondoltam, hogy egy kisebb bell military presshez, meg egy nagyobb elemeléshez :D

2013. dec. 1. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!