Lefogyni és izmosodni? (bővebben lent)
Átfogyni, meg zsírt izommá alakítani nem lehet. Kezdőknél az elején kis szintű középútra való hajlás néha megfigyelhető rendes étrenddel, ha sok rajtuk a felesleg. Bár ekkor is inkább csak tónusosodik az izom, kicsit alkalmazkodik a terheléshez, de számottevően nem nő.
Van értelme közben erősíteni is, de nem fogsz izmosodni, ahhoz tömegnövelő étrend kell. Te látod magadon, hogy valóban szükséged van-e egyből szálkásításra, vagy mehetne-e a tömegelés.
Mellesleg: csak egy adott helyről nem bírsz zsírt leadni.
Olvasgass: alapismeretek, diéta alapjai a builderen és Sárga Kapszula kötelező olvasmányok.
Első, hogy te mekkora egy féreg vagy.
Azért mert most kezdte és nem igazán ért még hozzá nem kell így leugatni. Tudnék, és biztos vagyok benne hogy a kérdező is tudna tőled olyat kérdezni, amire ha megprobálnál válaszolni valamit pont ilyen idótának tűnnél.
Első: ez kicsit szerintem is erős volt. Persze én is ki szoktam fejezni a lelki fájdalmamat, ha szellemi fogyatékosok osztják az észt, de az ilyen szélsőségesen erős beszólásokat meghagyom a nagyon rosszindulatú gyökereknek :)
A kérdező nyilván nem áll a helyzet magaslatán, de nem kell játszani a Bunnyt, ha nem rosszindulatú, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!