Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lefogyni és izmosodni? (bővebb...

Lefogyni és izmosodni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
182 cm,74 kg vagyok. Le szeretném adni a zsírt a hasamról, de szeretnék közbe edzeni is. Lehetséges ez,hogy zsírból átfogyok izomba Pl. egyik nap futnák, másik nap edzenék. Lehetséges ez? 15/F

2013. nov. 30. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem volt olyan rossz ötlet ez a Taigetosz....
2013. nov. 30. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Átfogyni, meg zsírt izommá alakítani nem lehet. Kezdőknél az elején kis szintű középútra való hajlás néha megfigyelhető rendes étrenddel, ha sok rajtuk a felesleg. Bár ekkor is inkább csak tónusosodik az izom, kicsit alkalmazkodik a terheléshez, de számottevően nem nő.

Van értelme közben erősíteni is, de nem fogsz izmosodni, ahhoz tömegnövelő étrend kell. Te látod magadon, hogy valóban szükséged van-e egyből szálkásításra, vagy mehetne-e a tömegelés.

Mellesleg: csak egy adott helyről nem bírsz zsírt leadni.

Olvasgass: alapismeretek, diéta alapjai a builderen és Sárga Kapszula kötelező olvasmányok.

2013. nov. 30. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Első, hogy te mekkora egy féreg vagy.

Azért mert most kezdte és nem igazán ért még hozzá nem kell így leugatni. Tudnék, és biztos vagyok benne hogy a kérdező is tudna tőled olyat kérdezni, amire ha megprobálnál válaszolni valamit pont ilyen idótának tűnnél.

2013. nov. 30. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Első: ez kicsit szerintem is erős volt. Persze én is ki szoktam fejezni a lelki fájdalmamat, ha szellemi fogyatékosok osztják az észt, de az ilyen szélsőségesen erős beszólásokat meghagyom a nagyon rosszindulatú gyökereknek :)

A kérdező nyilván nem áll a helyzet magaslatán, de nem kell játszani a Bunnyt, ha nem rosszindulatú, vagy ilyesmi.

2013. nov. 30. 22:00
 5/5 kovpet ***** válasza:
Ráadásul 15 éves... honnan lenne sok tapasztalata?
2013. nov. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!