Fekvőtámasz kézenállásba gyakorlat helyettesíthető valamivel?
Figyelt kérdés
Calisthenics (saját testsúlyos) edzést végzek. És a kézenállásban fekvőtámasz nem nagyon megy nem jó az egyensúly érzékem se, a vér mind a fejembe megy szédülök stb. Van valami más gyakorlat ami ugyan olyan jól megdolgoztatja a vállat ?2013. nov. 30. 10:16
1/6 anonim válasza:
Nyomj súlyzóval. Amúgy az egyensúlyérzékes részre: tudod, hogy fal mellett is csinálhatod, ugye? Edzés szempontjából kb. ugyanolyan jó.
2/6 A kérdező kommentje:
Fal melett se tudom mert elszédülök, bevérzik a szemem stb. Súlyzót meg nem használok. Van valami saját testsúlyos gyakorlat ami ugyan olyan jó vállra ?
2013. nov. 30. 10:27
4/6 anonim válasza:
pike fekvőtámasz.
de a szembevérzést legtöbbször a hibás levegővétel,vagy a visszatartott levegő okozza.
gyakorolhatnád minden nap a gyertya pózt,hogy szokd a fejjel lefelé helyzetet,a közben végzett légzést,plusz élettanilag is hasznos gyakorlat.
5/6 anonim válasza:
Igen egyébkén nincs veszve minden, ha te most nem bírod a fejjel lefelé levést. Sokat tudsz tenni a hozzászokás érdekében.
6/6 anonim válasza:
Egyensúlyérzék javítása: varjútartás
Egyébként meg szokj hozzá a kézenálláshoz, kezdj gyertyával, majd fejenállással. Eleinte nekem is bevérzett a szemem, aztán mikor megszoktam a fordított állást és a légzésem is stabilizálódott elmúlt ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!