Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvőtámasz kézenállásba...

Fekvőtámasz kézenállásba gyakorlat helyettesíthető valamivel?

Figyelt kérdés
Calisthenics (saját testsúlyos) edzést végzek. És a kézenállásban fekvőtámasz nem nagyon megy nem jó az egyensúly érzékem se, a vér mind a fejembe megy szédülök stb. Van valami más gyakorlat ami ugyan olyan jól megdolgoztatja a vállat ?
2013. nov. 30. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyomj súlyzóval. Amúgy az egyensúlyérzékes részre: tudod, hogy fal mellett is csinálhatod, ugye? Edzés szempontjából kb. ugyanolyan jó.
2013. nov. 30. 10:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Fal melett se tudom mert elszédülök, bevérzik a szemem stb. Súlyzót meg nem használok. Van valami saját testsúlyos gyakorlat ami ugyan olyan jó vállra ?
2013. nov. 30. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Súly nélkül nincs
2013. nov. 30. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:

pike fekvőtámasz.

de a szembevérzést legtöbbször a hibás levegővétel,vagy a visszatartott levegő okozza.

gyakorolhatnád minden nap a gyertya pózt,hogy szokd a fejjel lefelé helyzetet,a közben végzett légzést,plusz élettanilag is hasznos gyakorlat.

2013. nov. 30. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen egyébkén nincs veszve minden, ha te most nem bírod a fejjel lefelé levést. Sokat tudsz tenni a hozzászokás érdekében.
2013. nov. 30. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyensúlyérzék javítása: varjútartás

Egyébként meg szokj hozzá a kézenálláshoz, kezdj gyertyával, majd fejenállással. Eleinte nekem is bevérzett a szemem, aztán mikor megszoktam a fordított állást és a légzésem is stabilizálódott elmúlt ez a probléma.

2013. nov. 30. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!