Ha kicsit túladagolom a fehérjét akkor az nőni is segíthet?
Figyelt kérdés
Egy fél éve elkezdtem komolyabban edzeni(8kg hozott izomba) és persze fehérjét meg aminosavakat meg vitaminokat kezdtem el ezzel egy egyidejűleg szedni a gyorsabb fejlődés érdekében. Na és ezek miatt pattanásosabb lettem mint előtte így arra gondoltam talán megdobta a hormonszintem. Ez fasza eddig de nem tudom hogy a növekedési hormonra is jó hatással van-e vagy csak a tesztoszteronra...valamint ha sok,jó kajától nagy és erős leszel akkor még növésben lévő szervezetnek is segíthet egy kis túladagolás.Itt ne gondoljatok hatalmas túladagolásra csak 150g helyett 200g. Mit gondoltok van benne valami reláció?2013. nov. 28. 19:39
1/9 anonim válasza:
Ha fejlődsz ne variálj, ha nem akkor megpróbálhatod kicsit emelni az adagot
2/9 A kérdező kommentje:
lehet nem írtam le elég egyértelműen de én a testmagasságomon is szeretnék kicsit növelni,persze tudom ez nem ilyen egyszerű,de a növekedési hormon szintem szeretném magasan tudni amennyire ez lehetséges.
2013. nov. 28. 19:45
3/9 anonim válasza:
Az genetikailag meghatározott, kajával nem nagyon tudod változtatni. Ha kórosan alacsony vagy és még nyitottak az úgynevezett epifízis fugák (csontok növekedési zónái) akkor akkor kaphatsz orvosi előírásra növekedési hormon kezelést.
4/9 anonim válasza:
Napi 2 g x ttkg fehérje kell. Ennél több nem fog előnyöket hozni, max drágábbat sza rsz.
Nem lesz tőle több sem a növekedési hormon termelésed, sem a növi hormon. A magasságod nem tudod befolyásolni, az genetikailag előre eldöntött.
5/9 A kérdező kommentje:
hát korosan nem vagyok alacsony,de a saját ideálomhoz még kellene pár centi(3-4),de mint már leírtam nem akarok nagy dolgot csak kihozni a maximumot ami még bennem van és reménykedni hogy az elég lesz :)
2013. nov. 28. 20:00
6/9 anonim válasza:
Reménykedni lehet, de semmivel nem tudod befolyásolni azt hogy magasabb legyél.
7/9 A kérdező kommentje:
lefekvés előtti HG serkentő kapszulák-nak van értelme szerintetek?
2013. nov. 28. 20:26
8/9 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, de ha megnyugtat, akkor próbáld ki.
9/9 A kérdező kommentje:
azért csak úgy unalomból nem szeretek minden szart kipróbálni,esetleg tudsz valamit amit te kipróbálnál ha kéne HGH-ra ?
2013. nov. 28. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!