Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A hőn áhított kockahashoz...

A hőn áhított kockahashoz elég csak lábemelést, hasprést, felülést, és váltott könyök-térd érintést csinálnom?

Figyelt kérdés
persze mindebből kb 100 darabot, vagyis napi 400 elég ahhoz hogy pár hónapon belül "tökéletes" legyen a hasam? (a többi izmot is fejlesztem közben persze, táplálkozás nekem annyi hogy keveset eszem, sokat iszok, és minden napi kaják mellett még sok vitamint is fogyasztok)

2013. nov. 26. 19:14
1 2
 11/14 anonim válasza:

"Izmos lesz, de nem fog látszódni, ha van rajta zsír. Ezt kellene felfogni, nem velem kötözködni hulyegyerek!"

Ehh....nemtudom itt ki az, aki nem fogott fel valamit. Izmos hasról van szó.... nem fogyásról. Ha te fogyókúrával akarsz kockahasat, akkor azt nagyon beszoptad, öregem, mert ahhoz sajna edzeni is kell!!!

2013. nov. 26. 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Ohh istenem, a sok idióta....

Azért írta a zsírégetést, mert cseszheted az izmos hasad, ha van rajta egy csomó zsír, és csak mégnagyobbnak látszik mert az izom előrenyomja....

Ha azt akarod, hogy látszódjon is majd az eredmény, ahhoz valóban el kell onnan tüntetni a zsírt.

2013. nov. 26. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Így van, kell a diéta hozzá, mert nem fog teljesen elvékonyodni a bõr, fedett maradsz. . Montezról meg cuppanjatok le, mert szerintem közülünk ő tud a legtöbbet errõl a sportról! De a diétáról meg a kockás hasról nekem is van némi tapasztalatom ;)
2013. nov. 27. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem is írtam olyat, hogy nem kell edzeni. A 2.kommentemben is leírtam mit kell kell edzeni hozzá. Szóval nem csak diétáról van beszéltem.

Köszi xabi, ez nagy elismerés egy versenyzőtől.;)

2013. nov. 27. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!