Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naponta 7x10 fekvőtámaszt,7x20...

Naponta 7x10 fekvőtámaszt,7x20 felülést ehez hetente +1 szakaszt tervezek azaz 8x10,8x20,9x10 . és 5x10 álva váltott kezes bicepsz edzést csinálok. Szerintetek ezzel mennyi idő alatt lehet látható fejlődést elérni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok 181 cm magas és 58 kg tipikus vékony srác.(nem akarok bodybuilder lenni csak kinézni valahogy)

#vékony #alapvetőizom
2013. szept. 27. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Túledzed magad.

2. Nem edzel mindenre.

3. Nem mondtad, hogy van-e étrended. Így elég necces a fejlődés.

2013. szept. 27. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezzel? Egyszerű a válasz. soha! Ha már otthoni edzés, töltsd le a fegyencedzés könyvet, és olvasd azt!
2013. szept. 27. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ddrake-nek üzenem másra nem tervezek edzeni max felülés után 10 hátizom és heti 3 szor 20 percet futok.Étrendet nem tudok ha megtennétek és javasolnátok valamit megköszönném.
2013. szept. 27. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Én pedig üzenem, hogy akik nem edzenek mindenre, azoknak elég idétlen alakjuk lesz, nem sértés, de ez így van, volt egy mell-bicepsz-hasas ismerősöm, ha rossz napom volt, mindig mosolyra fakasztott.

Mellesleg egyéb problémákat is okozhat.

Tömegnövelő étrend, ami az étkezést illeti, erre keress rá.

2013. szept. 27. 22:19
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. szept. 27. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
ezzel nem lesz semmi, én is így kezdtem 2 évig csak vékonyabb lettem.. aztán felvilágosítottak a neten, de addig netem se volt, a haverjaim meg segghülyék voltak a testépítéshez. mára szépen megváltoztam 82 kg vagyok izomban és 185 magas.
2013. szept. 29. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
ha nehezen hízó típus vagy a futást hagyd ki!
2013. szept. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!