Nem tudok hízni?
Figyelt kérdés
Egy jó ideje a salát testsúlyos edzèst csinálom, viszont a 182 magasságomhoz ès a 63 kg súlyom mellè hízni szeretnèk hogy formásabb legyek. Renszeresen eszek. Sokszor egy nap de keveset. Tömegnövelővel, ètrendkieggel is próbálkoztam már de semmi. Szeretnèk egy 10 kg-ot felszedni de az istennek sem megy. Valami tanács, hogy esetleg van e valamilyen más legális dolog ami nem túl drága ès biztos tőle a hízás? Egèsz èletemben ilyen voltam. Nehezen hízok ès utálom amikor a súlyomról beszèlnek.2013. nov. 26. 13:30
1/5 anonim 

válasza:

"Sokszor egy nap de keveset."
Ne egyél keveset.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez is közre játszhat mert èvek óta így ètkezem.
2013. nov. 26. 13:39
3/5 anonim 

válasza:

Ha eszel, egyél többet, több zsírt (így kalóriát is).
4/5 anonim 

válasza:

Én 192 vagyok és 65 kg. Mindent kipróbáltam már, nem segített semmi. Most már nem is érdekel, a szobamérleget is elajándékoztam.
5/5 anonim 

válasza:

Kb ugyan ez a bajom és hasonló méretekkel rendelkezem, itt az oldalon száz helyre van leírva a tömegnövelő étren próbáld meg azt vagy ha nem tudod megoldani hogy kiszámolt legyen akkor ténleg egyél sokat.
(Én is csak a lehető legtöbbet eszem és igaz lassan de már feljött 5-6 kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!