Miért nem hízok?
Figyelt kérdés
Helló!
Már 3 hete edzek, heti két alkalommal, csomó szénhidrátdús kaját eszek (snickers, lekváros tészta) és Turbo Muscle XXX Ultra Weight Gain Power Whey étrendkiegészítőt szedek amit egy testépítős oldalról rendeltem és mégse jött fel rám egy deka se, söt fogytam, gondolom az edzés miatt.
Adjam fel az álmot hogy izmos leszek?
15/F
2013. nov. 25. 19:03
1/7 anonim 

válasza:

Ne add fel. Számold ki, hogy meglegyen a napi 2 g x ttkg fehérje és nálad legalább a 6g x ttkg ch, 1g x ttkg zsír. Sokan gondolják, hogy eleget esznek, de ha kiszámolják, akkor jön a döbbenet, hogy mégsem.
3/7 anonim 

válasza:

3 hét az még semmi :D
De az alapanyagok sem jók. Olvass utána a dolgoknak, állítsd össze egy étrendet, mert ezzel nem inkább diabétesz lesz mint izomnövekedés :)
A tápkiegek is csak kiegészítenek, egy rendes étrend kéne elsősorban, amint azt már említettem.
Ezt és a body.builder alapismereteit nyálazd át alaposan!
4/7 anonim 

válasza:

No, látod már írni sem tudok. Most értem haza, fáradt vagyok.
5/7 Szálab válasza:
Három hét azért nem olyan sok lásdd be! Türelem, kitartás!
6/7 anonim 

válasza:

Igen, 3 hét az semmi. Így írod, hogy MÁR 3 hete edzel. Én meg már 28 éve. Na erre már írhatom, hogy MÁR.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki!
2013. nov. 25. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!