Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyjából hány kiló leszek és...

Nagyjából hány kiló leszek és hogy fogok kinézni, ha megcsinálom a mesterhatost a Fegyencedzésből?

Figyelt kérdés
166cm magas vagyok 13 éves lány. Csak érdekel, hogyan néznék ki, és milyen nehézennék, ha a Fegyncedzés szerint edzenék. Bár feltételes módban írtam, már el is kezdtem edzeni. És nem azért csinálom, hogy jobban nézzek ki (bár ez sem utolsó szempont) , hanem azért, hogy erős legyek. Szeretném ha biztonságban érezhetném, és meg tudnám védeni magam. Továbbá szeretnék egészségesen táplálkozni és mozogni. Véletlenszerűen találtam rá a Fegyncedzésre, de szerelem volt első látásra. Szóval, ha tudtok segíteni írjatok! Köszönöm!

2013. nov. 23. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:

guglizz rá metálozott angelocska-ra,ő egy lány aki a fegyencedzést is csinálja.

persze van ezer fajta testalkat típus nagyrészt azok döntenek és az étrend is.

2013. nov. 23. 16:21
 2/2 anonim válasza:
Ezt nem tudod megmondani előre. Én versenyzem (testépítés) mégsem tudom megmondani, hogy mennyi leszek, csak a diétánál lehet saccolni és esetleg a töltésnél lehet játszani. Ha önvédelem szempontjábol szeretnéd ezt a sportot választani, akkor inkább válassz helyette küzdősportot, vagy mellette.
2013. dec. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!