Megsérültem. Mi lehet a baj?
Egy hete kezdtem el konditerembe járni, és egy edző segít nekem mindenben. 2 napja vádli-gyakorlatot csináltam, amit aztán le is nyújtottam. Még éjszaka jelentkezett a fájdalom, amiről azt gondoltam, h csak egy kis izomláz. Reggelre azonban nem tudtam ráállni, iszonyatosan fájt, és ez csak erősödött. A jobb lábam jobban fáj, mint a bal. A fájdalom konkrétan vádliközéptől a térdhajlatig tart. Most ott tartok, h nem tudom behajlítani, kinyújtani (az a legrosszabb) fájdalom nélkül, a járás pedig egyenesen felér egy kínzással, szinte bicegek.
Mikor fog ez elmúlni? Orvoshoz menjek? Előfordulhat, h ez trombózis?
Ha arra gondolsz, h bemelegítettem-e, a válasz igen. Ha meg arra, h van-e bármi sport előéletem, az is van, bár már féléve abbahagytam. Amúgy tudod, van az a vádli-gép, és azon lábujjhegyre, majd vissza, a végén nyújtás. Mivel régen simán meg tudtam csinálni, h egyenes lábakkal hajolok előre, így gondoltam, most is, és sikerült is, de éreztem, h húzódott...
Csak ugye most meg itt olvasgatok mindenféle "okosságot" a neten erről, és valahol már trombózist írnak, és...:D
15kg 2*10 ismétléssel. Akkor jól bírtam.
Egy kezdő edzéstervet kaptam tőle, és bevált, mert máshol csak tompa, 'jól eső' izomlázat érzek.
Szóval akkor most csak várjak, h majd elmúljon? Nem szeretem a tehetetlenséget, és folytatni akarnám, amit elkezdtem..persze nagyobb bajt sem akarok okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!