Ritkás házasélet (szülés óta) és emiatt történt hevesség miatt megsérültem odalenn. Hogyan orvosoljam?
Amióta szültem szinte sosem szexelünk,de ez nem is vitatéma. Amikor mégis,akkor gyakran nehézségekbe ütközünk,hiszen odalent "nincs bejáródva",vagy a spontaneitás hiánya miatt nem is elég síkos.
Most is ez történt,2 hónapja nem volt semmi,aztán egyik este igen.Reggel vettem észre,hogy csíp a pisi.
Megnéztem,és láttam hogy belül a szeméremajkak belső pereme lehorzsolódott nagyon,tiszta vörös.
Fáj is,és kellemetlen is. Főztem kamillateát,este is azzal borogattam,jó az rá?
Mit tehetnék még? (Azon kívül,hogy természetesen orvoshoz megyek ha nem javul)
Én Neogranormonnal kenném be. Talán még van is otthon, hiszen a baba popsijára is használható. Itt le van írva mit tud:
Azért én javaslom, h ha másra nem jut idő, akkor a nyálatokat használjátok! Tudom, kicsit undin hangzik, de mindig kéznél van. :)
Köszi a válaszokat.
Elég kínos a gondom,de remélem megoldódik.
Ezek után biztosan használunk síkosítót.
Igazából az elején úgy tűnt,hogy nem lesz rá szükség,közben meg már nem erre figyeltem....így történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!