Csak mellre és karra edzeni?
Figyelt kérdés
Sokat hallani tapasztaltabb gyúrósoktól hogy az ilyen kis divat "testépítők" (általában cigányok) csak mellre és karra edzenek. Hátizmot, vállat, lábat nem edzenek egyáltalán. Tényleg így van , Tudnátok képet mutatni hogy néz ki, ha valaki csak a mellre meg a karjára edz ?2013. nov. 20. 13:08
2/5 anonim válasza:
A 2. kép szerintem fotomontázs. Egyébként valamennyit fejlődik a láb magától is nem?
3/5 anonim válasza:
Magától, persze, mint a karod, ha nem edzel rá
4/5 anonim válasza:
Mivel nagyobb tömeget kell neki cipelni, így növekszik szerintem.
5/5 anonim válasza:
Hát szerintem nem pakolsz fel 20 kiló izmot csak úgy hipp-hopp, vagy a kezdeti 8-10 kiló plusztól várod, hogy majd izmos combjaid lesznek? Mert azt a lábad szinte meg se érzi. Mellesleg Ekkora súlynövekedés is hosszú hónapokig tart, ha nem akarsz malacjelmezt.
De ennyivel nézhetjük fordítva is. Edzünk keményen lábra, guggolás, kitörés, lábtoló, minden. Felsőtest meg majd izmosodik a bevásárlástól, meg majd gyalog cipelem haza a boltot, hátha olyan felsőtestem lesz, mint Hulknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!