Tömegnövelés vagy Tiszta izomtömeg növelőt válasszam?
Figyelt kérdés
14éves vagyok 167 cm 59 kiló. Augusztus óta már egzek és jelenleg egy HYPER Mass 5000 szedek még van durván 2 kiló de az elfogy hogyan tovább..? Tömeg növelés vagy Tiszta izomtömeg n. a Scitec oldalán vannak termékkombinációk néztem is párat de hogy ti mien kombót tudnátok mondani itt? mivel 60 kg vagyok és ha jól tudom kiló/2gramm fehérjét kell bevinni vagyis nekem 120 gramm fehérje bevitelre van szükségem. Egy étrendet majd kaparok össze valahonnan ... amúgy nem vagyok hát vagyisn emtudom hogy nehezen fejlődő vagyok -e nem vagyok olyan vézna meg nem is vagyok elhízva most pont jó de némi izom is van azért...2013. nov. 18. 18:29
1/7 anonim válasza:
Szóval szerinted az egyik fehérje+ch kevésbé zsírosít, mint a másik fehérje+ch, csak azért, mert arra Scitec van ráírva?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem én scak arra lennék kíváncsi hogy ti milyen kombót ajánlanátok
2013. nov. 18. 18:33
3/7 A kérdező kommentje:
meg hogy mit válasszak tömegnövelés vagy tiszta izomtömeg ..
2013. nov. 18. 18:34
4/7 anonim válasza:
Az étrend a lényeg, a tápkieg csak plusz. Én egyiket sem venném.
5/7 A kérdező kommentje:
Deh én csinálnák/keresnék egy étrendet csak erre a kérdésemre válaszoljatok
2013. nov. 18. 18:46
6/7 anonim válasza:
Tápkieg kombó:
-Mega Daily One Plus
-MHN 100% Whey protein
-Malto
7/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy alap fehérjét..néz körül a neten ami 70% tejsavó..van olcsó 4-5 kg-os..az mellé vegyél szőlő cukrot (Ch) kiegészítésként...aztán huzzál el edzeni !meg némi vitamin se árt..C-vitamin..vagy multi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!