Melyik a károsabb a doppingszerek, vagy a cigi/alkohol/drogok?
Figyelt kérdés
nem akarok koxolni csak ugy kivancsivá tett. Szerintem egy jól megtervezett nem tul durva kúra nem károsabb mint a másik hármas. ha lehetne választani én az előbbit választanám de mi a ti véleményetek?2013. nov. 16. 21:12
2/11 A kérdező kommentje:
parancsolsz?
2013. nov. 16. 21:14
3/11 anonim válasza:
Azt parancsolom, hogy hallgass el te kis dugó!
4/11 anonim válasza:
nem hiába legális a cic és az alkohol, mert ahhoz h azokból maradandó egészségkárosodást érjél el, sokat kell vételezned...na csak a normál dózist nézed, ami pl egy két doboz cigi, vagy 4-5 üveg sör...sok év munkája míg maradandó károsodás előjön...
de a drogoknál más, főleg a kemény drogoknál...és a doppingszereknél is.
ott néha egy kúra alatt 4-5 mellékhatás is előjöhet, vagy rosszabb, mi van ha vmi agyatlan totál kamu cuccot kap, amit ráadásul felütöttek vmi méreggel, na akkor oda az egészség.
inkább próbálkozz vmi mással!
5/11 A kérdező kommentje:
ezért irtam hogy egy jól megtervezett kúra amirol feltetelezzuk hogy jó minőségű a cucc. megismétlem nem célom a doppingszerek használata csupán kíváncsi vagyok.
2013. nov. 16. 21:20
6/11 anonim válasza:
ha nem célod, akkor meg mit agyalsz rajta?
ráadásul egy nyilvános oldalon...
7/11 anonim válasza:
A kérdés értelmezhetetlen. Például drog és drog között is hatalmas különbség van, nem mindegy, hogy egy füves cigit szívsz el néhány naponta vagy heroinnal lövöd be magad :)
8/11 A kérdező kommentje:
én szoktam agyalni dolgokon csak úgy. kár hogy neked nincs mivel és ez különös neked...
2013. nov. 16. 21:52
10/11 A kérdező kommentje:
te ezt humorosnak találtad? szerintem inkább még agyalj ezen a visszaszóláson. ja hoppá.
2013. nov. 16. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!