Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a károsabb a doppingsze...

Melyik a károsabb a doppingszerek, vagy a cigi/alkohol/drogok?

Figyelt kérdés
nem akarok koxolni csak ugy kivancsivá tett. Szerintem egy jól megtervezett nem tul durva kúra nem károsabb mint a másik hármas. ha lehetne választani én az előbbit választanám de mi a ti véleményetek?
2013. nov. 16. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Mi van te kis dugó?
2013. nov. 16. 21:13
 2/11 A kérdező kommentje:
parancsolsz?
2013. nov. 16. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Azt parancsolom, hogy hallgass el te kis dugó!
2013. nov. 16. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

nem hiába legális a cic és az alkohol, mert ahhoz h azokból maradandó egészségkárosodást érjél el, sokat kell vételezned...na csak a normál dózist nézed, ami pl egy két doboz cigi, vagy 4-5 üveg sör...sok év munkája míg maradandó károsodás előjön...

de a drogoknál más, főleg a kemény drogoknál...és a doppingszereknél is.

ott néha egy kúra alatt 4-5 mellékhatás is előjöhet, vagy rosszabb, mi van ha vmi agyatlan totál kamu cuccot kap, amit ráadásul felütöttek vmi méreggel, na akkor oda az egészség.

inkább próbálkozz vmi mással!

2013. nov. 16. 21:17
 5/11 A kérdező kommentje:
ezért irtam hogy egy jól megtervezett kúra amirol feltetelezzuk hogy jó minőségű a cucc. megismétlem nem célom a doppingszerek használata csupán kíváncsi vagyok.
2013. nov. 16. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

ha nem célod, akkor meg mit agyalsz rajta?

ráadásul egy nyilvános oldalon...

2013. nov. 16. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés értelmezhetetlen. Például drog és drog között is hatalmas különbség van, nem mindegy, hogy egy füves cigit szívsz el néhány naponta vagy heroinnal lövöd be magad :)
2013. nov. 16. 21:27
 8/11 A kérdező kommentje:
én szoktam agyalni dolgokon csak úgy. kár hogy neked nincs mivel és ez különös neked...
2013. nov. 16. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
mi van pedro, beszótáááááááá?
2013. nov. 16. 21:54
 10/11 A kérdező kommentje:
te ezt humorosnak találtad? szerintem inkább még agyalj ezen a visszaszóláson. ja hoppá.
2013. nov. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!