Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az alkohol mennyi ront a...

Az alkohol mennyi ront a testépítésben?

Figyelt kérdés
Most éppen tömeget növelek, és jól is haladok. Hallottam, hogy az alkohol rontja az izmokat. Ha havonta egyszer iszok (de akkor rendesen), az még belefér? Azon kívül nem fogysztok piát. Mi a jobb? Egyszer sokat, vagy sokszor keveset?
2013. okt. 25. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Tömegelés alatt véleményem szerint kivételes alkalomkor 1-2 pohár sör belefér ha beleszámolod az étrendbe. De berúgni azért nem kéne...
2013. okt. 25. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól mondja az előttem lévő. Lényeg, hogy róka bennt maradjon, mert kárba vész a sok fehérje :D , meg másnap se nagyon lesz étvágy.
2013. okt. 25. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyen totál berúgás, mert az akár több napra vagy egy hétre is visszavethet a fejlődésben, hiszen nem úgy megy majd a kaja, teljesen dehidratált is leszel a sok pia miatt.

Annál az is jobb ha kicsit sűrűbben, de kevesebbet iszol, pár pohár sör belefér néha.

2013. okt. 25. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
dehitratálsággal és másnapossággal nem szokott bajom lenni, másnap délután már tudok rendesen enni. Csak én olyat is hallottam, hogy az alkohol bontja az izmokat. Ez igaz?
2013. okt. 25. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Google-ba: testépítés és az alkohol.

Az első találatot olvasd el.

2013. okt. 25. 13:01
 6/8 A kérdező kommentje:
rendben, akkor óvatos leszek :)
2013. okt. 25. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ha már nagyon muszáj inkább a vörösborra szavaznék. antioxidáns tartalma és vörös vérsejt serkentő hatása miatt.

A sör egy dehidratáló fos

2013. okt. 25. 17:44
 8/8 anonim válasza:
mindent neigyál vazz mer tönkemensz azt össze esel mint egy fos kihánhyod a májadat és odadöglessz
2013. nov. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!