Az alkohol mennyit hátráltat valójában?
Egyszeri alkalommal két-három sör nem árthat semmit. Sőt, egyáltalán nem biztatás, de ha valaki ugyanígy évtizedenként egyszer s3ggrészeg lenne, az sem ártana neki sokat, mert egyszeri alkalom, elmenne az egész éves egészséges életmód között. Mint ahogy az sem hátráltat sokat, ha sok hét után egyszer kihagysz egy edzést, vagy étkezést. Max. az aznapi munkád ugrott, de behozod az előtte és utána levő becsületes napok tömkelegével-mert ugyebár ez nálunk így van, még ha van is néha-néha egy-két csaló nap.
Ne legyen rendszeres, ez a lényeg!
Én szerintem még az is belefér tömegeléskor ha minden nap megiszol két sört. Nekem volt ilyen időszakom, és fejlődtem közben.
Megszokás kérdése az egész. Felénk van egy nagydarab fullalkesz csávó, aki szkanderba szokott fogadásokat kötni, van vagy ötvenes karja, igaz nagyon sok a zsír is rajta,
Szerintem csak szálkásításkor nem szabad sörözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!