Mostanában egyedül edzek, mennyire hátráltat a fejlődsben, amikor a fekvenyomásnál lehet eggyel kevesebbet nyomok? Mivel nem merem a maximumot, nehogy rámszakadjon a súly.
minimálisan hátráltat, gondolj bele, hogy 1 nyomás mennyivel kevesebb, mint eggyel több? Nem nagy különbség.
Nekem is voltak ilyen félelmeim, bár én mindig is egyedül edzettem(mondjuk elég pehely súlyokkal). Be kell lőnöd, hogy mi a határ :) Amúgy hányas ismétléseket szoktál?
Nyilvánvaló, hogy egy erőemelő 4-es ismétlései helyett 3-as ism. ugyanabból a súlyból nagyobb visszaesés, mint egy testépítőnek a 10 helyett 9.
8-9 ismétléseket szoktam csinálni. 9 el indulok, aztán a 4 sorozatnál már lehet csak 6-7 megy ki, mivel kifáradok. Nem tudom, nálam ez a 4x8 soha nem jött ki, ha kijön, akkor az első kettőnél nem nyújtok maximumot.
Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert vannak akik azt mondják, hogy az utolsó ahol segítenek, az visz a legtöbbet a fejlődésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!